Az M4 a 'pool meccsét adja, a Sport TV meg a Bayernt, utóbbit aztán főleg nem értem, mikor semmi tétje a találkozónak. Nem úgy a Sporting-Frankfurt meccsnek, ahol a továbbjutás a tét. Ebben a csoportban, ahol még a Marseille és a Tottenham van, mind a négy csapat továbbjuthat. Viszont ki is eshet, szóval az izgalom nem a bajorok meccsén lesz, hanem ebben a csoportban.

A Sporting Liasszabinnak egyébként jó lehet még a remi is, ha a Marseille nem veri a Tottenhamet. Erre van esély, még akkor is, ha a francia csapat lesz otthon.

Az Eintracht helyzete viszont tiszta, ha nyer, továbbjut, ha nem, akkor nem jut tovább. Veresége esetén maradhat az Európa Liga, kivéve akkor, ha a Marseille megveri a Tottenham-et. Viszont az egész biztos, 110%, hogy a Frankfurt itt nem EL-ben gondolkodik. Ez egy mocskosul őszinte csapat, ezek a srácok őszintén, szívből fognak játszani. Lehet, hogy az első pár perc, negyed óra taktikusabb lesz, de ahogy bemelegednek, lesz itt FOCI bőven.

Néztem az Eintracht meccsét a Dortmund ellen, ahol őszintén szólva nem mertem overt húzni, mondván mégis csak egy nagyon fontos BL-meccs előtt a Frankfurt. De az Eintracht úgy beleállt a meccsbe, ahogy az a nagy könyvbe írva van. Nehéz szavakkal leírni, mit élt túl ott a BVB, (egyébként a Dortmund nyert 1-2 arányban Frankfurtban), de Kolo Muaniék 20-szor lőttek kapura, 8-szor találták el, de abból a 8-ból volt vagy négy olyan, ahol telibe bikázták Kobelt, vagy aki épp a vonalon állt. Simán reális lett volna ennyi ziccerből 4-5 gólt lőni, de a tipikus esete volt a semmi nem megy be találkozónak.

Viszont az a foci, az olyan volt, amilyet minden szurkolótábor látni akar, olyan foci, hogy eredménytől függetlenül tapsot érdemel.

De azért is tartom jó tippnek, mert a 2. félidőben simán lehet olyan a szitu a másik meccstől függően, ahol a Sportingnak is győzelemre kell játszani. Az lenne csak az igazi. akárhogy alakul, jó tippnek tartom, mert itt vagy mindkét csapatnak kell menni a gólért, vagy csak az egyiknek, de az egyiknek mindenképp, szóval unalmas labdatologatás itt kizárt. Egyébként pedig a Frankfurt képes öngyilkos focira, annyira kinyílnak sokszor, hogy nem nehéz őket megkontrázni.

Sporting Lisbon - Eintracht Frankfurt: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp