A "H" jelű csoport utolsó fordulójából talán jobb meccsnek ígérkezik elsőre egy Juve-PSG összecsapás, de a gólok szerintem inkább itt fognak potyogni. Mindkét csapat számára van még tétje a meccsnek, amit főleg hazai oldalon álmukban sem mertek gondolni a sorsolás után a szurkolók.

A Maccabi Haifa ugyanis nagyon szimpatikus támadó focit tol. Ebben mindig benne van egy nagyobb cumi is mint például a PSG elleni 72:2 alkalmával, de őket ez nem igazán izgatja. A csapat az első fordulós Benfica elleni vereség óta (0-2) minden meccsén lőtt gólt, sőt két alkalommal duplázni is tudtak. Vesztenivalójuk pedig abszolút nincs, itt ma csak "nyerhetnek" ha sikerül a bravúr, viszont még győzelem esetén sem biztos az Európa Liga szereplés, így aztán végképp játszhatják bátran a megszokott játékukat. A jó formájuk is adott, a bajnokságban a kezdeti nehézségek után már első helyen vannak. Haziza, Jaber, Podgoreanu és Sundgren sérültek így nem játszhatnak ma.

A Benfica számára szintén van tét, még pedig a csoport elsőség, illetve a győzelemért járó lóvé. Bár egymás elleni eredményekben hasonlóan állnak a PSG-vel, mivel a gólarányuk sokkal gyengébb így hasonló helyzetben vannak mai ellenfelükhöz, azaz egy győzelem sem jelenti automatikusan azt hogy elérik céljaikat. Bátran lehet focizni, a Maccabi ellen azért még a harmatgyenge Juve is megmutatta hogy belehet találni viszonylag könnyedén. Roger Schmidt csapata pedig ebben igazán jeleskedik, a német mester irányítása alatt szárnyal a csapat és a Juve elleni négy lőtt gól után hétvégén egy laza ötöst gurítottak Rafa Silvaék.

Minimum három gólt várok a meccstől, tipp: 1-3

Maccabi Haifa - Benfica: Gólok száma - Felett/alatt tipp