Újabb világesemény, újra favoritok a norvég hölgyek... azt hiszem ez senkinek sem meglepetés. Ráadásul egy elég baráti csoportba kerültek, ahol igazából szépen belőhetik magukat a későbbi, élesebb meccsekre, ugyanis a magyar együttes mellett a svájciak és a horvátok kerültek ebbe a négyesbe. Kezdésnek a horvátok lesznek az ellenfeleik, akik talán a legkomolyabb ellenállást tanúsíthatják, ám ide is könnyed skandináv sikert várhatunk.

A norvég hölgyek azért eléggé szem előtt vannak, a BL-ben is hétről hétre láthatjuk őket, de aki kicsit mélyebben benne van, az nyilván követi a bajnokságokat is, és láthatja, hogy remek formában kézilabdáznak. Kiemelnék Reistad-ot, aki egyértelműen a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtja, már lassan mondhatjuk azt is, hogy évek óta. Elképesztő lendülettel játszik, elképesztő gólátlagokat hoz hétről hétre... ráadásul egy komplex játékos, védekezésben is fent van, nincsenek fizikális gondjai... csak szurkolni tudunk, hogy kerüljék el a sérülések és láthassuk hétről hétre játszani még jó sokáig.

Erre a meccsre is jó sok norvég gólt várok, igazából nincs "egy ligában" a két együttes, ha nem szórakozzák el a norvégok, akkor egy nagyon sima sétagalopp kéne, hogy legyen ez részükre... Én legalább 6-7 gólt várok a két csapat közé és szerintem bőven 30 lőtt gól felett zárhatnak Oftedalék. Ez a 31.5-es line igazából korrekt, de ha hozzák majd a norvégok azt, amire számítani lehet tőlük, akkor néhány meccsen belül ez a line simán felmegy 33.5-re... Épp ezért nem érdemes kihagyni itt ezt a nyitó line-t.

Norvégia (n) - Horvátország (n): Norvégia (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp