Egészen extrán kezdte ezt a szezont az Udinese, akik tavaly középcsapatként tengődtek a Serie A ban. Idén merészebb célokat tűztek ki, nyáron érkezett Andrea Sottil aki hamar szót értett a csapattal és valami remek érzékkel irányította őket. Az augusztus végi Monza elleni sikert követően egy hihetetlen nyolc mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatba fogtak (6-2-0) amit végül a Monza elleni Kupa zakó tört meg. Az a meccs nem biztos hogy a legjobbkor jött hiszen kissé tartalékosan álltak fel kupameccs mivolta végett, viszont ahhoz elég volt hogy ez a gárda lendületét némileg megtörje. Ugyanis ez után a Torinotól kikaptak (1-2), majd a liga leggyengebb tagja ellen csak egy pontot szereztek (0-0). Sottil Deulofeu éktársaként Successt erőltette az utóbbi meccseken ami nem volt túl jövedelmező, ma viszont visszatérhet a kezdőbe régi helyére Beto akivel ismét megélénkülhet a támadójátékuk.

A Lecce borzalmas formában van, de ők sajnos végig abban vannak a szezonban. Egy győzelem 12 meccsen, nem kell tovább ragozni, a sok döntetlen sem menti őket a kieső helyektől. A szerencse sem van éppen mellettük, hiába nehezítik meg akár a nagyobbak dolgát is, rendre cumi a vége. Hiányzójuk nemlesz ma sem, nem ezzel van igazán problémájuk, egyszerűen többnyire egy szinttel a többiek alatt vannak.

Azaz Udinese akik a Fiorentina, Inter, Roma, Sassuolo, Verona ötös fogatot letudta győzni, a romokban levő Leccet is le kell tudja. Szerintem ma visszatalálnak a győzelem ösvényére egy kevés gólos találkozón.

Tipp: 2-0

Udinese - Lecce: Udinese szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp