A magyar női tenisz jelene és most már mondhatjuk múltja találkozik a messzi Barranquillában, Kolumbiában, ahová mi most a teniszért látogatunk ki, nem pedig a sok eszetlen baromságért a Celebes műsor megtekintéséért.

Babos Timi egy hete posztolta a szomorú emojis bejegyzését, hogy most hosszú időre elszakad a párjától, mert Dél-Amerikába utazik, többhetes versenysorozat miatt.

Ha tudta volna tartani a régi tempót és ritmust, akkor most rangosabb tornákon játszhatna, de ez a hajó már elúszott, de nagyon, innen már nem fog visszakapaszkodni, sajnos.

Kolumbiáig kellett tehát menni, ráadásul kemény pályára (nem a megszokott dél-amerikai salak), ahol már az elődöntőket vívják.

A nem túl acélos mezőnyben Timi az elődöntőben a honfitársába Udvardy Pannába botlott, nem túl nagy szerencséjére. meg lehet oldani ezt a feladatot rutinból ... Hát látva a tegnapi harmatos Papadakis elleni, ugyan két szettes győzelmet hozó, de játékban nagyon gyenge színvonalú meccsét, egyértelműen nem a válasz.

Udvardy Panna energikus teniszt játszik, feljövőben van minden téren, ráadásul ő Gabriele Cé -t tegnap a földbe döngölte a már említett és megszokott impulzussal játszott teniszével.

babos Timi Leguánokkal fényképezkedik és gyűjti az élményeket, posztol lelkesen instagramon, addig Panna leginkább a játékával és a javulással foglalkozik és ő teszi helyesen.

Nagy a nyomás belül Timin, aki görcsösen akar bizonyítani, de ez a játékán is alaposan meglátszik, ezzel a tenisszel WTA tornán esélye sincsen, ahogy láttuk ezt a nyári budapesti WTA tornán is, ahol ellenben Udvardy Panna bizonyított.

Nálam ez egyértelműen a fiatal generáció győzelmét hozó, egyértelmű sikert hozó párosítás. Udvardy léphet tovább a döntőbe!

Udvardy, Panna - Babos, Timea: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp