Böngészve a mai eseménytárat, elég keskeny a kínálat ahhoz képest, hogy milyen meccsek várnak ránk vasárnap a top ligákban. Ez a szombat elég langyos, de ez a tipp akár forró is lehet, mert szerintem full sanszos, ehhez képest meglepően jó a szorzó.

Két együttes, mely nem tartozik a LaLiga krémjéhez, ilyen liftező csapatok ők mostanának, hol élvonal, hol Segunda... Én igazából egyiket sem sajnálom, mert nem a legszebb focit tolják, szóval messze van egy Las Palmastól mindenféle értelemben.

A Valladolid egyébként 14 pontjával stabil középcsapat jelenleg, és bizony nekik ütni kell a vasat, amíg meleg. Ezt a hazai meccset hozni kéne, aztán lesz még fellépés Bilbaóban, ott is kis mákkal lehet pontot szerezni, és akkor a Valladolid szerintem elégedett lehet az ősszel.

Nem úgy az Elche. Szegény kis Elchét az ág is húzza, ritka egy szerencsétlen csapat, pedig az akarat meg az alázat látszik. Legutóbb a Geta ellen Amavi előbb piros lapot kapott madridi oldalon, majd egy kezezés miatt az Elche büntetőhöz jutott, de Boyé nagyon gyámoltalan módon rúgott a ballonba, a kapus kinyomta, maradt a Geta vezetése a lefújásig. Tényleg semmi sem akar összejönni, 0-4-8 a mérleg. Valahogy a bizonyos 'végtag' rossz oldalára kerülnek mindig, pedig Almirónnal tényleg picit jobban fest ez a csapat. De ja, nem tud nyerni.

Milyen meccset várhatunk? Jó kérdés, mert az Elchének tényleg kockáztatni kell/kéne, de nem fog. A két együttes ráadásul egyaránt három belső védővel játszik, két-két biztosító játékossal a szélen, mindehhez jön egy defenzív középpálya. Én sok jót ettől a meccstől nem várok.

Aki a számok barátja, a két együttes utolsó 10 egymás elleni tétmeccséből 7 ért véget döntetlennel, ebből a 10-ből egyet nyert a Valladolid. Nem mondom, hogy a tipp fix, de ha csak semmi mást nem nézünk, csak a matekot, ez a tipp a szikár számok alapján 3.80-ért kb. kimeríti a value kategóriát, ráadásul ha nem akarjuk végigizgulni, de úgy a 80. perc táján mondjuk egálban vannak, simán megéri kiszedni cash outtal, mert a 3.80 azért szemmel látható szorzó.

Valladolid - Elche: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp