Gondolkodtam, hogy megvárjam a piacbővítést, vagy sem. De úgy döntöttem, hogy nem várok én semmire. Mire várjak? Még esik az odds...

Az origo nálam az, hogy ez minden idők leggyengébb magyar válogatottja. Ok, vetekszik vele az előző 2 Eb-n látott csapat is, de mondjuk bármennyire szidjuk a Háfrát, vagy bármilyen csataló a Zácsik Szani, azért bakker, kivinni Klivinyi Kingát az Eb-re, az nálam olyan húzás Golovintól, amit nem tudok megbocsátani neki. Én örültem, amikor kinevezték, de az, hogy ő bízik Klivinyi Kingában... Őszintén, mit lá(tott) benne? És itt nem Kingával van bajom, sok sérülése volt, aztán gyermeke született, ő már gyakorlatilag a kézitől is visszavonult kis túlzással, és most itt van? A válogatottban?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mondom, nem ő a hibás, ha Rossi szól nekem, hogy menjek, én is mennék, csak hát na... Én ennyi erővel szívesebben láttam volna Tóth Timit, ha már küzdelem, mint szó és tartalma, tudna segíteni a kis takonypócoknak, hogy mi a küzdelem valójában. Vagy akkor szólok a Bojana Radulovic-nak, hogy Bokikám, jönni kéne játszani :D

Azért Svájc bohócot csinált belőlünk, és 50 percig egálban volt, sőt vezetett. Ott, ha nincs a kettő perces kiállításuk, ha nem kapnak gyors három gólt, amiből kettő üres kapus, lehet meg is csapnak. Kapusaink kukák, súlytalanok voltak, védekezésünkről meg ne beszéljünk, mert nincs.

Szóval ja, az origo, hogy gyengék vagyunk, vagy ha alfának nevezem, és az omegáig akarok jutni, akkor is oda lyukadok ki, hogy gyengék vagyunk. Keti sem bírja a terhet, szélsőink azért bár nem rosszak, azért egy Lukács sem annyira átütő, Márton is bele-belehibázik, azért tele van a bizonyos gatya, ahogy én láttam.

Este kíváncsi voltam a horvát-norvégra, és bizony amit én leszűrtem, hogy a norvégok önmagukhoz képest eddig pocsékok, de tudjuk jól, ők meccsről-meccsre építik magukat. Viszont a horvátok egész sokáig mentek velük, tartották a lépést, és dobtak gólt gyors indításból, Debelic jól játszott, a Posavecék gyorsasága kellemetlen volt a norvégok számára is. Viszont ott 24-21-nél kezdett el nyílni az olló, ott a horvát lányok leragadtak, és amikor már látszott, hogy itt a pontszerzés nem jöhet össze, fel is adták. Mint ahogy feladták a labdát a norvég irányítók Breistölnek a vége felé, aki vágott pár komolyabb bombát, jelezve pl. Janurikéknak, hogy mi vár rájuk.

De ja, Sostaric csapata nem fog tornát nyerni, de pofás kis együttes a horvát. Már nem az van, hogy Penezic majd megoldja, csapatként működnek, és ha nem elfogultan nézem a helyzetet, ez a horvát csapat szerintem erősebb, mint a magyar. Legutóbbi Eb-n már legyőztek 24-22 arányban, és megnéztem, még csak az sem volt, hogy az ott csillogó (itt a lelátón szurkoló Micijevic) vágott 10-et, mert csak négyet lőtt nekünk, amivel együtt lehetett élni, visszaemlékezve a formájára. Két éve legyőztek, és látva a védekezésünk, nem si tudom, miben bízhatunk. A csodában? Talán.

Szerintem kikapunk, de hagyok magamnak egy-két gólnyi hibalehetőséget, lehet ez olyan roncsderbi, ahol jön a döntetlen, vagy ne adj Isten, egy-labdás meccset nyerünk.

Horvátország (n) - Magyarország (n): Hendikep - Hendikep tipp