Még be sem fejeződött az OTP Bank Liga 14. játéknapja már kénytelen vagyok a 15.-el foglalkozni, mert az unibet számomra igencsak baráti szorzóval jött ki a Kisvárda - Zalaegerszegi TE találkozóra a háromesélyes piacon. Ha két számomra ismeretlen csapat játszana, akkor azt mondanám, hogy a táblázat alapján kicsit csaliztatnak bennünket az irodák a hazai győzelemre adott magas oddsszal, viszont így, hogy mind a két csapatot elég jól ismerem gyorsan lecsapok a lehetőségre, mert meccskezdésre már valószínűleg nem sok érték lesz ebben a lehetőségben.

Nagyon fontos rangadót nyert meg legutóbb a Kisvárda a Puskás Akadémia otthonában, mely az egyéb találkozók eredményének kedvező alakulása miatt a tabella 2. helyére repítette a szabolcsi alakulatot. Úgy gondolom ezt a pozíciót már szívesen megtartanák Camajék az év végéig, ahhoz pedig elengedhetetlen a Zalaegerszeg legyőzése a Várkerti Stadionban. Hazai pályán is kifejezetten masszív csapat a Várda, mert azt a bizonyos Honvéd elleni 0:1-et leszámítva, amit én nem számolok sehova, 3 győzelmet és 2 döntetlent tudnak felmutatni a piros-fehérek. Ha ehhez hozzáveszem, hogy azok a bizonyos döntetlenek is a csapat nemzetközi kupakötelezettségének idején születtek, akkor kis túlzással azt is mondhatom, hogy igazi oroszlánbarlang lett a Várkert. Az a Várkert, melynek talaja igencsak ki lett kímélve az elmúlt időszakban, hisz napra pontosan 1 hónappal ezelőtt játszottak saját közönségük előtt a helyi kedvencek. Ez a viszontlátás a 2022-es búcsú is lesz egyben, ezért biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek a győzelemért a hazaiak. Ha újabb sérült nincs, akkor a felcsúti kezdőcsapat várható most is, mely nem muzsikált rosszul legutóbb. Viszont ha én lennék a "megmondó ember", akkor Asanit mindenféleképpen rehabilitálnám a debreceni malőrje miatt. Én tudom, hogy van potenciál a Srácban, s mivel még nem szerzett gólt a szezonban szerintem nagyot tudna villantani a két hátralévő mérkőzésünkön.

Természetesen érkezik egy ellenfél is Zalaegerszegről, akiknek minden vágya, hogy ebbe a hurrá hangulatba belerondítsanak. Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor mondhatom, hogy a ZTE az egyik legkedvesebb ellenfele a Kisvárdának. Minden nagyképűség nélkül mondom de tény, hogy általában pontgyűjtő akciókat gyakorolunk ellenük és az immár 4 éves első osztályú tagságunk alatt csak egyszer szenvedtünk vereséget tőlük. Ettől függetlenül a hazaiak nem a múltra alapoznak majd, ebben biztos vagyok, és azt nem lehet nem észre venni, hogy Moniz keze alatt azért nehezen verhető csapattá vált a ZTE. Kiállítása miatt Kálnoki-Kis Dávid biztos hogy kihagyja majd a szabolcsi túrát, más hiányzóról egyenlőre nem tudok.

A mérkőzést azt döntheti el szerintem, hogy az ellenfél védelmét ki tudja hamarabb hibára késztetni. Ebben számításaim szerint lépéselőnyben lehet a Kisvárda, a többi már a támadások hatékony befejezésén múlik.

Kisvarda - Zalaegerszegi TE: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp