Nafene! Tegnap éreztem a Real Madrid meccse kapcsán, hogy abból az 1.70-ből baj lehet, amire a V-re adtak, és ki is hagytam. Most picit hasonló érzésem van, mert nekem a Gladbachra kínált 2.20 olyan remek szorzónak tűnik, amit aztán tényleg nem lehet nem levenni.

Viszont az ördög nem alszik, a bunda nem kabát, így alamuszi nyuszi módon én csak DNB-vel merek a V-hez érni.

Bár tény, a Bochum nem a döntetlenezős fajta, egyet játszott idén, ám két győzelmét a Frankfurt és az Union ellen hazai pályán aratta.

Ettől függetlenül én azt mondom, a Mönchengladbach erősebb együttes. Épp a napi tippek rovat kapcsán néztem a statisztikát, és figyeltem fel arra, milyen pocsék a Bochum védekezése rögzített szituációknál. Szögletek, szabadrúgások után nagyon sebezhető, ráadásul ha már rögzített szituáció, akkor meg kell említeni, hogy messze a legtöbb gólt kapta tizenegyesből. Ez utal szertelenségre, minőséghiányra, meg arra, hogy sokat van a labda a Bochum kapuja előtt...

Közben a Mönchengladbach pont abban erős, amiben a Bochum gyenge, konkrétan sok gólt szerez rögzített szituáció után. Elvedi játéka kérdéses, pedig a svájci torony két gólt is szerzett már rögzített szituáció utáni beadásból, de több védő is tett már hasonlót. Egész biztos, hogy ez lehet egy taktika, eleve vannak jó szélsők a gladbachál, tehát nem nagyon látom én, hogy lehet ez a tipp vesztes. DNB-vel meg aztán végképp jónak vélem, közben még így DNB-vel is egész komoly a szorzó. A Wolfi és a BVB előző két meccsen egy félidő alatt kivégezte a VfL-t, erre a Gladbachnak lesz két félideje.

VfL Bochum - Borussia Mönchengladbach: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp