Mivel a bolondok házába nem engednek csak úgy be kérdezősködni holmi olasz bajnokikról, nehéz lenne valószínűleg olyat találni aki itt a Cremoneset kiáltja ki favoritnak. Az újonc játszik ugyanis a címvédővel, azaz pontosabban fordítva, a Milan fog cicázni a Cremonesevel.

Ahogy érkezett, olyan gyorsan fog távozni a Serie A tól Massimiliano Alvini gárdája. Néhány döntetlenje ugyan van a csapatnak (0-6-7), de győzelmek nélkül reménytelenül idő előtt biztos kiesők lehetnek ha így folytatják. Szerény képességű kiscsapat az övék, helyzetüket pedig tovább nehezíti néhány kulcsember kiválása. Ami az ilyen csapatoknál működni szokott, hogy hazai közönség előtt jól termelnek na náluk ez sem működik. Hát meccsen összesen két gólt lőttek, azt hiszem ezt nem kell tovább taglalni..

A Milan a torinoi zakót leszámítva nagyszerű formának örvend. A keret elég mély, Pioli kedvére válogathat a kezdő játékosai pótlására amire ma is szüksége lesz. A Spezia elleni agyonnyert meccset ugyanis csak a hajrában egy fantasztikus Giroud lövéssel tudta megnyerni a gárda, viszont a francia támadó örömében megfeledkezett már korábbi sárgalapjáról így idő előtt mehetett zuhanyozni. Így ma eltiltását tölti, ahogy Hernandez is aki pedig ötödik figyelmeztetését gyűjtötte be. Így az Origi, Diaz, Messias, Rebic négyesre marad a gól szerzés feladata. Azt gondolom ez elég kell legyen az újonc legyőzéséhez ha kicsit jobban koncentrálnak a befejezéseknél mint a Spezia ellen.

Ha a Milan újra bajnok szeretne lenni nem engedheti meg magának az ilyen meccseken való pont vesztést ugyanis a Napoli idén elképesztően jól játszik és további kihívók vannak a nyomukban.

Tipp : 0-2

Cremonese - AC Milan: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp