A csütörtök késő délutáni olasz bajnokin papírforma eredményt várok ami immáron 1.80 körül fogható tehát egészen remek ahhoz képest hogy a sereghajtó játszik az ötödik helyzettel.

A magas Juve szorzó oka talán hogy Allegri csapata inkább otthon oroszlán, vendégként teljesen átlagos teljesítményt nyújtanak. Az érem másik oldala viszont hogy egyre jobb formába lendülnek és a kezdeti nehézségek után már az élmezőny ajtaján kopogtatnak. Ehhez nagyban hozzájárult a Derby d’Italián aratott hatalmas győzelmük az Inter felett, ami elkepesztő önbizalmat adhat a továbbiakra. A Bajnokok Ligája búcsú után most egy ideig csak a bajnokságra kell figyelniük, a sérült listájuk is rövidülget (Chiesa, Angel Di Maria) és az inter elleni meccs után abszolút bizakodóak lehetnek. Vlahovic elvileg még nem lesz bevezető, így Milikkel rohamozhatják a hazai kaput.

A Verona valami egészen pocsék teljesítményt nyújt ebben a szezonban a tavalyi remeklésük után. Nyáron fontos játékosokat veszítettek és Igor Tudor is vette a kabátot. A 13 forduló alatt szerzett öt egység könnyen lehet hogy negatív rekord és semmi jel nem utal arra hogy bármi változhatna a közeljövőben. Pedig próbálkoznak ők mindennel, de pl az edzőváltás sem sült el jól, Bocchetti négy zakónál tart és ma nagyon érik az ötödik. Egyetlen győzelmük a szintén harmatgyenge és kieső helyen álló Sampdoria ellen volt, azóta viszont zsinórban nyolc vereség és minden találkozón legalább két kapott gól. Az előző körben a friss feljutó Monza is simán kente el őket, ráadásul szedett vetett védelmükből újabb játékos vált ki Magnani személyében piros lap miatt.

Tipp: 1-2

Hellas Verona - Juventus: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp