Kimagaslik a magyar élvonalból a bajnoki címvédő Ferencváros együttese, akik most már a zsinórban ötödik elsőségükre hajtanak. Nincs mese egyeduralkodóvá vált a zöld-fehér alakulat, és minden egyes év elteltével egyre egyértelműbb a sikerük. Idén jó pár fordulóval a vége előtt meglett az aranyérem, most pedig katari világbajnokság miatt előrehozott naptár miatt már a féltávnál tartva 6! pont előnnyel vezetik a Csercseszov tanítványok az OTP Bank Ligát, ráadásul, úgy hogy két elmaradt meccsük is van a Zete és a Pakssal szemben.

Kicsit mindenki leül a félidények, idények végén, de ha döcögött is a gépezet szerdán a Paks ellen, némi szerencsével csak behúzták Botka Endre hosszabbításos tíz méteres fejesével a győzelmet az Üllői útiak.

Most pedig jön a záróra, a stadionjukat télire, költségvetési problémák és a fenntarthatóság, az észerűséget szem ellőtt tartó Kispestiekkel szemben.

A többi fővárosi klub látványosan szenved. Az MTK megint kiesett, hátulról pedig az utolsó három pozíciót a Vasas, Honvéd és Újpest foglalja el.

Épp ezekben a percekben vív kiesési rangadót a Bozsik Stadionban a Bp. Honvéd és a vasas.

A Paks ellen kikapni 0-5 -re ...

Lehet itt skót edző vagy horvát, nem az edző fogja megváltani a világot. Most is a túlélésről szól a szezon, itt gyökeresebb változások kellenének.

Egy szó, mint száz, egy ezer sebből vérző Honvéd, akik ráadásul egy bő nappal kevesebbet pihenhetnek, fogadják a méltó szezon zárásra készülő bajnok Fradit!

Nálam ez egyértelmű Ferencváros sikert vetít előre, nem lepődnék meg egy akár újabb megtörténő kiütéses vendég sikeren sem.

Budapest Honvéd FC - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp