Október 8.-a az időpont, amikor is Bochum-Frankfurt meccsen az Eintracht legutóbb 0-0-ás, azaz gól nélküli félidőt hozott össze. Azóta 9 meccset játszott le (tétmeccseket tekintve), és legalább egy gól mindig volt az első 45 percben. Legalább, mert ebből a 9-ből 7 olyan találkozó volt, ahol a félidő 1,5 over jött. Kétszer pushra hozta ki, de igazából egyszer sem veszített ez az opció.

Nyílván a nagy számok törvénye az, hogy előbb-utóbb jön megint a 0-0, de amondó vagyok, nem most!

Az Eintracht brutál jó focit játszik, tökös csapat, nekem picit még az Mbappé-féle Monaco ugrik be, itt is tele van hosszúlábú, gyors, de mégis fizikális fekete sráccal a csapat, és közben olyan srácok is a csapatban vannak, mint Götze, aki ha egészséges, akkor világklasszis. Kicsit ilyen amerikai focis minta, ott volt megszokott, hogy az agy, az ész, azaz a QB bőrszíne picit világosabb, mint azoké a srácoké, akiknek igazából kevesebbet kell gondolkodni, de fizikálisan sokkal jobbak, magasabbra ugranak, erősebbek...

Ebbena Frankfurtan ráadásul a színes bőrű srácok is használják az eszüket, attraktív, kombinatív támadásaik vannak. Motiváló lehet, hogy ha a nyer az Eintracht, és ikszel az Union a Freiburggal, akkor Kolo Muaniék a Bayern mögött a 2. helyen telelnek. Kegyetlen jó ősz, közben BL-ben a továbbjutás, nem hiszem, hogy van most ellenszer a Frankfurt focija ellen.

A Mainz is jó ment sokáig, viszont az utolsó három körben zakó után zakó, ami eddig igazán fájhatott, hogy a legutóbbi bajnokin a Schalke is kiizzadt egy 1-0-át. Remélem, hogy Götze ha kezd, nem fogja vissza magát, vagy ha mégis, akkor inkább védekezésben teszi, és Messi módra védekezik. Közben viszont ott ez a sok francia srác, akik közül egy sem került be a gallok vb keretébe, pedig amilyen formát mutatnak ezek a frankfurti srácok, a vb csapatainak 80%-ában fix kezdő lenne mind. Ők tuti extrán odacsapnak, ha már nincs vb, akkor is van egy olyan őszi szezon, ahol összejött a BL-továbbjutás, és összejöhet egy őszi 2. hely.

A Mainz meg három pofon után otthon vélhetően javítani szeretne, ez pedig pont kapóra jön a kontrákból (is) remek Frankfurtnak.

Ami pedig még faktor lehet, azok a rögzített szituk. Ezek kivédekezése továbbra is neuralgikus pont a Frankfurtnál, ami csak azért meglepő, mert nem egy alacsony csapat. A Mainz pedig elég jó rögzített szitukból szerzett gólok terén, így a pontrúgásokban joggal bízhat a hazai együttes. Az Eintrachtnál több gólt rögzített szituáció után csak a Bochum kapott, ez nem túl hízelgő. Ha még ebben is javulna az Eintracht, nem az mondom, hogy remeghetne a Bayern, de a top4-re az idény végén is nagyon jó esélye lenne.

Mainz 05 - Eintracht Frankfurt: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp