A hazai együttes formáját és teljesítményét látva kicsit talán merésznek tűnhet ez a tipp, azonban azt hiszem, hogy a Sociedad nem fog az Atletico 'hibájába' esni. Igazából nem hiba volt az sem, egyszerűen annyit adtak ki magukból, amennyi a továbbjutáshoz elég volt. Soha nem szerettem ezt a fajta hozzáállást, de elfogadtam.

A Cazalegas egy Regonalis Ligában szereplő együttes, a Castilla Lm 2.csoportját vezetik nagyon jó szerepléssel. Tíz forduló után 9-1-0-ás mérleggel és 26-9-es gólaránnyal jelenleg hat pontot vernek a második helyezett csapatra. Legutóbb május 29-én kapott ki legutóbb a hazai együttes, akkor is a feljutásért vívott küzdelem visszavágóján. Egy nagyon sima, 1-4-es vereséget szenvedtek, ezzel pedig eldőlt, hogy az ellenfelük jut fel a Tercera Divisionbe.

A kupa selejtezőjében a hazaiak döntetlennel kezdtek, majd a hosszabbításban egy góllal jobbnak bizonyultak a szintén alacsony ligás Los Yebenesszel szemben.

A Sociedad nagyon jó szezont fut most is, akárcsak tavaly, idén is előkelő helyen állnak majd féltávnál. A Real és a Barca mögött a harmadik helyen zárták a VB előtti idényt, folytatás majd december 31-én. Az élvonalbeli együttes az Európa Ligában is kiválóan szerepelt, így nem véletlen, hogy megnyerték a csoportjukat is.

Azt gondolom, hogy a mérkőzés végén egyedül a gólok száma és a különbség lehet kérdéses, a továbbjutó kiléte nem. Sok tehetséges fiatal van a vendégek keretében, akik ha megkapják a lehetőséget, élni fognak vele, így egy esetleges rotáció is azt mondatja velem, hogy itt lehet kiütéses Sociedad győzelem. Sok gólt várok, ha nem tökölik el az első félidőt, akkor szerintem a találkozó végéig meglehet a tipp zöldüléséhez szükséges hét gól.

CD Cazalegas - Real Sociedad: Gólok száma - Felett/alatt tipp