A francia együttes kegyelmet nem ismerve lép át ellenfelein. tényleg mint egy nagy daráló, amibe a húst dobálják, aztán ebben a darálóban olyan éles és kemény kések forgnak, hogy ha pici csont marad a húson, az sem akadály. És itt nincs semmiféle vegyszer, színtiszta őserő, és nehéz elismerni, de ezek a francia csajok eddig fejben is nagyon erősek, és bizony helyenként még színezik is a játékot. Szóval be kell ismerni magamnak, én alábecsültem őket. Viszont az meg tény, hogy a francia csapat e meccstől függetlenül fixen csoportelső. Pénteken már jön az elődöntő, ahová nem ártana frissen és üdén érezni, ezáltal itt cél lehet az, hogy játsszon mindenki, maradjon játékban, de a kulcsemberek azért ne 45-50 percen át égessék az energiát. Aztán azt sem hiszem, hogy egy számukra tét nélküli meccsen olyan igazán nagy lenne a koncentráció, biztos vagyok benne, hogy kapunk a galloktól nem idegenben szertelen játékból. Meg ha picit is kevesebb dinamikával játszanak, az náluk meglátszik, hisz nekik ez az erősségük. Kanorék olyan magasságra ugranak, amihez mondjuk egy súlyfelesleggel küzdő magyar átlövőnek dobbantóra van szüksége.

Spanyolország egyébként rendre szoros meccset vív a franciákkal, zsinórban 10 meccs, ahol maximum 3 volt a két csapat között, egy kivételtől eltekintve, ott felk. meccsen a spanylok nyertek 4-gyel. De tényleg látszik, amikor van egy minimális tét, ilyen iksz-szagú, vagy 1-2 gólos győzelmek jönnek, és a kevés gól garantált.

Ha most is kevés gól lesz, az kedvez a tippnek, könnyebb a hendin belül maradni akkor, ha 45-50 gól van, mint akkor, ha születik 70... A spanyolok eleve nagyon érzik ezeket az iksz körüli meccseket. Én úgy vélem, egy picit dekoncentrált francia csapatot látunk, meg egy olyan spanyolt, amely szeretne játszani az ötödik helyért.

Franciaország (n) - Spanyolország (n): Hendikep - Hendikep tipp