Szerdán sem fogunk unatkozni, mivel az első két csoportkörben jó sok dögunalmas meccsel 'szórakoztattak' minket a résztvevők, legalább annyi hozadéka lett, hogy a 3. csoportkörre a meccsek java része legalább izgalmat tartogat.

Mivel a francia csapat két meccsből kettőt nyert, csak a csop. első helye a tét, amihez akár ki is kaphat egy picit, de úgy vélem, minimum egy ikszet összehoz. Tanulni kell a balga belgák hibájából, ahogy marokkói kispöcörők merevedésnek indultak Molenbeekben...-de inkább hagyjuk is.

A francia keret brutál, jönnek az eddig keveset focizók, és lőnek 3-4 gólt.

Egész biztos vagyok benne, hogy az Ausztrália-Dánia találkozó nem függ majd a másik meccstől, itt csak egymásra kell figyelni. Ausztrália helyzete egyszerű, számára jó a remi is, Dánia pedig csakis győzelem esetén léphet tovább. Eriksenék valószínűleg már a torna előtt is úgy készültek, mert Tunézia ellen nem igazán voltak acélosak, a gallok ellen sem, szóval én úgy vélem, ők előre tudták, hogy ezt a meccset mindenképp be akarják húzni.

Nem lehetetlen, mert az ausztrál csapat elég sablonos, igazából azon kívül, hogy lelkes, sokat nem tudok elmondani. Játsszák azt a tipikus sablonos erőfocit, mennek ütköznek, de szélen nem gyorsak, így a kontráktól sem kell félni, a dán csapatot meg a levegőben megverni, az kb. lehetetlen.

Én amondó vagyok, hogy az ausztrálok defenzív felfogása érezhető lesz a meccs elejétől, de azt is mondom, hogy egy Dánia szintű együttesnek nem kell 45 percnél több, hogy bevigye az első ütést. Ezek a dánok top bajnokságokban játszanak, sőt top csapatokban, , nem igazán tudom elképzelni, hogy 45 perc alatt nem lesz 4-5 olyan valódi ziccer, amiből valaki gólt szerez, vagy Szenegál mintájára, ha sokat próbálkozik egy csapat, akkor ott nem kizárt egy büntető sem, vagy akár öngól is jöhet. Eriksen akár állítottból is alkothat, mert azt meg kell jegyezni, hogy a dánok szögletekből, szabadrúgásokból is jók lehetnek,sok jól fejelő, magas játékosuk van.

2.00-es odds felett ez nem tűnik rossz ajánlatnak.

Ausztrália - Dánia: Félidő - Mérkőzés tipp