Na végre, igazi focit láthatunk, dög uncsi ez a katari bohóckodás. A Kozármisleny a Soroksárt fogadja a magyar másodosztályban.

A Kozármisleny újoncként vágott neki a második liga küzdelmeinek, és eléggé felemásra sikeredett ez a küzdelem. Ugyanis jelenleg nem állnak kiesőhelyen, de egy ponttal vannak csak a vonal felett, és ez még osztályozót jelent. Szóval nem csalódás a szezon játéka, de nem is sikertörténet. Volt egy edzőváltás a csapatnál, ami némileg felrázta a csapatot, és ez az utolsó két fordulóban már gólszerzési lehetőségekkel is járult. A Siófok és a Szombathelyi Haladás ellen 4-4 gólt szereztek, de mindez mégis csak 3 pontot jelentett nekik. Úgy néz ki, hogy az év végére kicsit átálltak támadó üzemmódba, rúgdossák a gólokat, viszont ezzel párhuzamosan a védelem is szellősebb lett. Mondom ezt annak ellenére, hogy a Siófok ellen sikerült a clean sheet.

A Soroksár igazi középcsapat. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy kiszámítható a csapat, hiszen bárkitől képesek kikapni, de bárkit képesek megverni is. Lipcsei Peti egy igazi élményjátékot játszat a srácokkal, és ahogy kijön a lépés, megrúgják a 2-3 góljukat is. Utoljára október legelején nem lőttek gólt, azóta 10 mérkőzésen összejött ez nekik. Támadófelfogású a csapat a játéka, ezt pedig a másodosztályban meg kell becsülni.

Miért gondolom, hogy lesznek gólok? Karácsony előtt vagyunk, az utolsó téli fordulót játszák a csapatok. Mislenyben készülnek, ajándékozási-ünnepi hangulat van, a szurkolókat egy jó mérkőzéssel kell elengedni a hosszú szünetre. A Misleny játékában most benne van a sok gól. A Soroksárnál Lovrencsicsnek megszületett a második gyereke, ő most ihletett formában fog játszani, és gyakran rajta múlik a csapat támadójátéka. Ezért én azt gondolom, hogy meglesz a legalább 3 találat.

Kozármisleny - Soroksár: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp