Mint a hentesnek, amikor megkérdi, hogy 1 kg 15 dkg, maradhat? Persze, maradhat. Én 70 gólból is húztam volna az overt, mert nem igazán van ellenérvem.

Nyílván az esélyek egyértelműek, számomra az fura, hogy a Fradi ellen a hazai Flensi kapott 1.08-at, azaz ha mondjuk 100.000 Ft-ot rakunk a hazaira, még kapunk is vissza egy szemmel jól látható 8000 Ft-ot. Itt talán az egyetlen dolog, ami közbeszólhat, az a bunda, vagy esetleg az, ha a flesnburg srácok nem veszik komolyan.

Én a gólok mellett maradnék, egyrészt azért, mert FTC meccsen az általában jön. Picit olyan a kéziben, mint fociban az MTK-over. Egyszer-kétszer besül, de mondjuk 5-ből 4-szer biztosan jön, az meg hosszútávú profit, ami ugye a cél.

A Flensburg is elsődlegesen a Bundesligára koncentrál, de a Bergischer nem izzasztotta meg két napja, a következő meccsük pedig a Kiel ellen csak 18-án lesz. Szóval még jól is jön ez az összecsapás, hisz az FTC alapjáraton kellemes ellenfél. Ilyen gálacsapat, sok gólt szerez, még többet kap, szóval pont kellemes, ideális ellenfél a szezon ezen szakaszában. Nézhető, szórakoztató összecsapásokat játszik az FTC, gondoljunk a Veszprémben lejátszott 50-40-re.

A Flensburg számára is üdítő lesz a Bundes darálója után egy könnyed magyar csapat, amely nem verekszik, nem üt-vág, nem az időt csalja, csak játszik. Rá fog érezni a Flensburg is erre a feelingre, amit az FTC képvisel, és mivel érzik, hogy akkor dobnak gólt, amikor akarnak, így hátul is felpuhulnak.

A Fradi 5 EL-meccséből a 63 gól volt a negatív csúcs, ebből is látszik, hogy inkább a gólzápor jellemző. Mindig elmondják, hogy fejlődni kell védekezésben, de az FTC szeret és tud futni, szereti ezt az up-tempó kézit. Itt este nyílván nincs olyan elvárás, hogy győzni kell. Játszani fog a Fradi egy jó, közönség-szórakozató meccset, ahol kap vagy 40-et, de biztos dob 25 felett, már csak a frekvencia miatt is, mert ugye itt rengeteg támadás fut majd végig a pályán.

Flensburg-Handewitt SG - Ferencvárosi Torna Club: Gólok száma - Felett/alatt tipp