Nehéz olyan meccsről elemzést írni, ahol az egyik játékost még a Google sem igazán ismeri, megpróbálok mégis valami használhatót alkotni. Egyértelműen Keane Barry oldalán találhatunk valamilyen értéket ezen a meccsen és a 180-asok tekintetében talán jó eséllyel ellenfele felé nőhet.

Amolyan jó bemelegítő mérkőzés lehet ez Barrynek, aki 2 éve a PDC mezőnyének tagja és ígéretes tehetségnek tartják. Tavaly majdnem megtréfálta a vb második körében Claytont is, hatalmasat kellett szenvednie a walesinek, hogy túljusson ír ellenfelén. Jelenleg a ranglista 45. helyét foglalja el Keane és Huybrechts ellen még a második körben is jó esélyekkel állhat ki a színpadra, ha legyőzi dél-afrikai ellenfelét. Az a Grant Sampson az ellenfél ugyanis, akiről egy árva kukkot nem tudunk azon kívül, hogy az afrikai selejtezőt megnyerve jutott ki a világbajnokságra. Ott megverte az odavezető úton Petersent, de sajnos Devont sokszor egy 80-as átlaggal is haza lehet küldeni, úgyhogy ebből túl sok mindenre nem következtetnék. Nyilván tud valamelyest dartsozni Sampson, de nehezen tudnám összehasonlítani Barryvel.

Általában lutri maximumokra fogadni egy darts meccsen és Barry a lógó nyilai miatt gyakran levált 19-re, ha éppen az első nyíl kellően betakar, de akárhogy nézem ezt a meccset, nem látom hol árthatna a dél-afrikai a 20 éves írnek. A forma sem rossz hazai oldalról, az idei eredmények is egész biztatóak (volt ott bizony UK Open elődöntő is), úgyhogy minden a sima Barry győzelem mellett szól nálam, aminek nyilván része a tömeg megfelelő fogyasztása és az ezzel jövő maximumok.

Barry, Keane - Sampson, Grant: Legtöbb 180-as dobás - Mérkőzés tipp