A Labdarúgó Vb mellett szépen egyéb sportágak csúcsküzdelmei is lassan megindulnak. Így visszatérnek a "hétköznapi" életbe a férfi kézilabda BL küzdelmei is, ami az említett foci Vb alatt a harmadik megrendezendő kör lesz.

Mindenesetre legutóbb, remélhetőleg nem a foci láz vonta el a veszprémi fiaink figyelmét, akik Zágrábban a PPD ellen egy jó nagy blamával felérő tasliba futottak bele.

Nenadicék idehaza november 24 -én még magabiztosan intézték el a horvát bajnokot, ám odakint, egy hétre rá, november utolsó napján félidei két gólos vezetésről, a védekezésünk kihagyásai miatt három gólos vereséget szenvedtek.

Nincs világvége hangulat, pláne úgy, hogy ez volt az első vereség a nyolc csapatot számláló csoportban, a Magdeburg elleni remi mellett más pontvesztése nincs a bakonyiaknak.

Pont ezért várom, hogy igazi fejmosásnak adott alapot a horvát földön elszenvedett vereség. Mindenesetre azt várom, hogy Corrales és Cupara sem 20% körüli védési mutatókkal szerepel majd a román fővárosban és akkor egy az idehaza már 33-30 -ra vert román csapatot lehet elkapni odakint is. Most újra elő kell venni a tiszta fejet és az energikus kézilabdát, s akkor nem lesz gond.

A románok magabiztosan vezetik a román élvonal küzdelmeit, 10 pont előnnyel, 15 ből 15 -t behúzva, ám a Bajnokok Ligája még más szint. Szép, hogy elkapták a Wisla Plockot oda-vissza, ám az igazán jelentős játékerőt képviselő PSG és Magdeburg is megoldotta a házi feladatot. Ezt várom a második helyen álló Veszprémtől is, amely ma 2-3 gólos sikerével szilárdíthatja meg a pozícióját.

CS Dinamo Bucuresti - Telekom Veszprém: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp