A világbajnokságok bronzmeccsei általában sokkal jobbak, élvezetesebbek, mint a döntő. Itt viszont nem tudom azt mondani, hogy látványos meccsre számítok, mert ennek a két válogatottnak ez igenis döntő. Egyiket sem nagyon láttuk előzetesen a top4-ben, szóval nem hinném, hogy egy gálameccsé fajul a bronzmeccs, ahol mindkét csapat nyíltan focizik majd.

Bár Marokkó próbálta offenzív focival meglepni a franciákat, de a kapitány húzása, amennyiben ez az az volt (és mi más lett volna), nagyon hamar besült. Hernandez korai gólja megzavarta Marokkót, amely bár mutatott szép dolgokat, alul maradt a gall gépezettel szemben. Van kraft, van foci a marokkói csapatban, kérdés csak az, hogy mer-e focizni megint. Egyszer akart, rá is faragott 5 percen belül. Jó kérdés, miért akartak focizni az elődöntőben, amikor az antifoci működött. A marokkói kapitány Guardiolát ekézte, aztán ő is akkor húzott meglepőt, amikor nem kellett volna. Erről Pep is tudna mesélni...

A horvátok 4 éve is szerették a remit, azóta sem utálták meg nagyon, hisz a 6 vb-meccsükből 4-et ikszre adtak. Rögtön a nyitómeccsen épp Marokkó ellen játszottak Modric-ék, a meccs vége pedig 0-0 lett. Őszintén megmondom, egy momentum nem sok, annyira nem tudok arról a meccsről visszaemlékezni. Amit tudok, hogy akkor még full fitt állapotban sem nagyon tudtak, meg talán nem is nagyon akartak kezdeni egymással semmit. Most már mindkét oldalon vannak sérültek, ráadásul fontos játékosok, pl. a védelemben Gvardiolról és Saissról tudni, mindkét csapatban a pillér, de ilyenkor rövid távon ez nem szokott jelentkezni, hisz a többiek tudják, hogy védekezésben bele kell tenni a pluszt. A két kapus jó, mindkettő bizonyított, ez a két kapus még a büntetőt is öli, nem is igazán tudom mire vélni, hogy miért nem ilyen 3.10 körül lehet fogni a remit. Ez a 3.60 olyan bika odds, hogy kis téttel is jól fizet, ráadásul élesben meg akár cash outtal is lehet operálni, ha a 80. perc tájékán ikszre állunk, már lehet kivenni a tét háromszorosát, ha meg nem, akkor is simán jöhet még a tipp, főleg hogy itt a vb-n úgy 6-8 perc ráadás általában van, főleg ha nem ilyen 4-0 az állás... Fura, hogy erre 3.60-nat adnak.

Horvátország - Marokkó: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp