Felkészülési mérkőzést játszik a Ferencváros Mezőkövesden, amire 1000 forint a belépőjegy ára. Eljutottunk oda, hogy egy edzőmérkőzés megtekintéséért fizetni kell. Szégyen.

A zöld-fehér csapat egy hetes edzőtáborba vonult Mezőkövesden, amelynek a célja olyan erőállapot elérése, hogy a januári felkészülést jobb fizikális állapotban várják a játékosok. Okos döntés. Lényegében Aissa Laidouni-n kívül mindenki ott van Kövesden, de jó régen nem játszottak a srácok tétmeccset.

Szemben a Mezőkövesddel, akik két meccset is toltak a szezon lezárása óta. Az egyiket a Komarno ellen (5-3), a másikat egy szlovák másodosztályú csapat (Slavoj Trebisov) ellen (6-0). Tehát abszolút játékban vannak ők is. Ráadásul Kuttor Attila edző szerzett két védőjátékost (egyiküket pont a Fradiból: Csontos Dominik), így úgy kezdenek a felkészülési meccseket, hogy ketté oszthatja a keretet, tehát egy félidőt játszik mindenki.

Valószínűleg a Fradi is ezt fogja választani, tehát 1-1 félidőt kap minden játékos mindkét oldalon. Ez azt jelenti, hogy sokkal pörgősebb lesz mindkét félidő, tehát nem fognak beleülni a meccsbe a hidegben. Ahogy nézem a hőmérsékletet nem is lesz olyan hideg, tehát fagypont felett van és tiszta az idő. Pont alkalmas a játékra.

A mérkőzés után azonnal buszra száll a Fradi és utaznak vissza. Én úgy gondolom, a Fradi figyelmetlenebb lesz védekezésben, nem lesznek nagy faultok, a Kövesd két csatára, Drazic és Bobál pedig a két felkészülési mérkőzésen ontotta a gólokat. Szerintem látunk gólokat, ha már egyszer pénzt kérnek a szurkolóktól egy edzőmeccs megnézéséért.

Mezőkövesd - Ferencváros: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp