A Segunda B-ben szereplő Coria élvonalbeli csapatot fogad a Copa Del Rey 2.fordulójában. A második fordulóban eddig még megúszták a kiscsapatok a nagy verést, azt hiszem, a mai napra azért lesz egy-két nagyobb arányú győzelem.

A Coria a 8.helyen áll a Segunda RFEF 5.csoportjában áll. Az együttes két győzelemmel a háta mögött érkezik, erre építhet a csapat, illetve az előző, első körben aratott győzelemre. Akkor a harmadosztályú Fuenlabrada ellen nyertek 2-0-ra odahaza, teljesen megérdemelten. A múlt héten a csapat mérkőzését elhalasztották, valamennyire rá tudott pihenni a csapat, bár igaz, ez rajtuk most nem segít. Az ellenfél az a Sociedad, akik az Európa Ligában a MU előtt végeztek, és a bajnokságban is a harmadik helyen állnak a Barca-Real kettős mögött.

Egy ideje már a legjobbak között van a spanyol ligában a Sociedad, persze a legjobb három együttes mögött. Idén is ott lehetnek a legjobb hatban, ami európai kupaszereplést érhet, azonban kérdéses lesz, hogy a kettős-hármas terhelést hogyan bírja majd a csapat.

A Sociedad csapata a szünet alatt játszott két felkészülési találkozót, legutóbb az angol Leeds csapatától kaptak ki 2-1-re, előtte pedig a Vallecano együttesével ikszeltek. Oyarzabal, Sadiq és Kubo kihagyja a mérkőzést, míg Mikel Merino pályára léphet, ugyanis a piros lapja a kupára nem terjed ki.

A Sociedad az előző körben sima, 4-1-es győzelmet aratott a Cazalegas ellen, azt gondolom, hogy ma is hasonló várhat a csapatra a Coria ellen. A több osztálynyi különbség kiütközik majd a találkozón és meg sem áll majd az élvonalbeli együttes 4 gól alatt.

CD Coria - Real Sociedad: Real Sociedad által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp