Akad egy-két opció 126 felett, egész sok. Egyébként ha már kiszálló, számomra teljesen fura, hogy pl. arról folyik a beszéd, hogy kinek mi volt a legmagasabb kiszállója, vagy ilyesmi. Mert mit tudom én, a 170 nyílván a legmagasabb, de mivel nehezebb megoldani, mint egy 149-cet? Szóval totál értelmetlen, vagy pl. egy 160-nat sokkal könnyed megoldani, mert ha elsőre eltalálod a triplát, már lehet is küldeni utána a második nyilat, sokkal könnyebb, mint T20 után szektort váltani, majd még beverni a bullt.

De ebbe a kategóriába belefér a 130-is, ami megint nem egy túl nagy dolog az ő szintjükön, hisz ott pl. lehet 'hibázni' is, első két nyílból csak egyszer kell triplát találni. Szintén jó lehet a 132, amit tegnap tán a German Gianttől látunk megoldani, két bull után a 32-őt is telibe verte.

Anderson az a játékos, aki zsinórban 3 vb-n oldott meg 170-es kiszállót, ami már önmagában bravúr, de hogy ezt zsinórban három vb-n abszolválta, az tényleg nem gyenge. amikor legutóbb vb-n Razma ellen játszott a 2020-as tornán, ott is oldott meg egy bravúros 161-et.

Anderson az a játékos, aki már nem feltétlenül a dartsnak él, rengeteg versenyt hagy már ki, nem megy el a PC állomásokra, ugyanakkor egy vb-re azért biztos felkészül még ő is, mondjon, vagy nyilatkozzon bármit. Hogy a magas kiszállókra térjek vissza, szerintem őt ilyen apró dolgok még motiválják, amikor pl. egy legen belül akár az ellenfél már mondjuk 32-őn, 40-en van, egy jó vaskos kiszállót megoldjon. Wright vagy Anderson ebben jók, jobb napjain Whitlock is képes ilyesmire, és igazából én Razmát sem temetem ebből a szempontból, mert ő meg eleve az a spíler, aki a T19-es szektort is imádja (mint én), és ez kiszállóknál jól jön sokszor, hogy az is éppúgy a kezében van. Ő sokszor arra is kezd, bár tény, hogy ez főleg a 'korai' érájára igaz, manapság azért ő is a T20-at támadja elsősorban tömegnél, de még mindig vannak meccsek, vannak legek, körök, amikor mondjuk egy első körös triplamentes kör után a másodiknál alul kezd a T19-cen.

Ez olyan meccsnek tűnik, ahol szerintem lesz egy-két nagyobb villanás, elsősorban Andersontól, de engem egy Razma nagyobb checkout sem lepne meg. Meg szerintem ez eleve nem lesz sima meccs, azért Andersonnal manapság már óvatosan kell bánni.

Anderson, Gary - Razma, Madars: A mérkőzés legmagasabb Checkout-ja - Felett/alatt tipp