Elég izgalmas második körös meccs jöhet össze a péntek délutáni utolsó meccsen, ugyanis Cross is kezdi megtalálni újra a formáját, míg Scott Williams a vb eddigi (számomra) legjobb meccsén verte Ryan Joycet. Ha nincs nagy formahanyatlás Williamsnél, akkor egy szettre bőven jó lehet a korábbi világbajnok ellen.

Ismét kezd életjeleket adni magáról villanyszerelő barátunk, a vb előtti utolsó nagy tornán egészen a döntőig menetelt, ahol kikapott ugyan Gerwen ellen, de a 100-as átlag 11 db maximummal bőven ad okot a bizakodásra. Egyébként is kezdett visszatérni ahhoz a játékhoz Cross, amire sokszor láttuk, hogy képes, nálam a vb-n sem teljesen esélytelen, de egyből az első meccsén nagyon kemény ellenfél jön szembe.

Scott Williams ugyanis remek játékot mutatva, 100-as átlagon 10 maximummal abszolválta a Joyce elleni első körös csatát, ahol Joyce 103-at átlagolt a meccsen és az utolsó percekig kiélezett meccset toltak. A kiszálló is nagyon rendben volt Williamsnél, 50% felett duplázott ugyanis. Nyilván nehéz lesz megismételni ezt a játékot, de a kellően csibész Scott bőven képes lehet Cross ellen is hozni a múltkor látottakat. Ő is azért 2 kört ment a Players Championship Finalsön és megmutatta, hogy bárkit képes legyőzni.

Kétszer játszottak egymással idén, 1:1 a mérleg, sima meccset egyik alkalommal sem játszottak és most is valami hasonlóra számítok. Bőven benne van egy döntő szettes remek ütközet a két angol között, a tipp szempontjából az is elég nekünk, ha egy szettet elvisz a vesztes.

Cross, Rob - Williams, Scott P.: Szettek száma - Felett/alatt tipp