Az NBA ebben az idényben is elkényeztet minket. Persze az igazi kosár fanok jó kis török női bajnoki meccsekkel is szórakoztathatják magukat, a Mersin meccse pl. szerintem egész pontgazdag lesz (megérzés faktor), de maradjunk az NBA-nél.

A Knicks-76ers meccse nyitja az 5-meccses szériát, ami ott a helyszínen ha jól tudom déli kezdést jelent. Szóval a srácok lemaradnak az ebédről, hisz jóval meccs előtt már melegítés, kezdődik a protokoll, viszont így a délután már a családdal tölthetik. Szóval matiné időpont, ami mindig faktor sportfogadásnál, viszont ez nem ágy átlag Európának kiajánlott korai meccs, ez egy kiemelt időpont. Tudják Hardenék is, hogy ezt most sokan nézik, bár tény, az USA-ban ez a találkozó max az ebéd mellett megy a TV-ben.

Lényeg az, hogy a szeretett ünnepén én azt várom, hogy a Knicks és a 76ers játékosai kimennek a pályára, és játszanak egy jót. Kevés megszakítást várok a játékban, kevés foultot, eleve nem tartozik egyik csapat sem azon csapatok közé, akik sokat csapnak oda, a 76ers meg ráadásul olyan csapat, amely ellen is kevés foultot szednek be az ellenfelek. Ami egyébként érdekes, ha arra gondolunk, hogy egy Embiidet hogyan lehet vagy nem lehet megfogni, de gondolhatunk arra is, milyen stílusban kosárlabdázott/kosárlabdázik Harden.

A 76-ers és a Knicks már játszott egymással a szezonban, de akkor a Philly totál tartalékos volt, a top3 játékosa nem lépett a pályára. Márpedig Harris Harden meg Embiid nélkül ez nem ugyanaz a csapat. Most játszanak, ahogy játszanak a NYK ászai is. Barrették jó formában vannak, egész kellemes meglepetés a Knicks idei szezonja. Barrett és Randle mellé ha lesz még, aki felzárkózik, ha jön egy-két, vagy 4-5 extra tripla, simán jöhet ez a tipp. A Knicks ráadásul mostanában egész jól triplázik, utolsó három meccsüket tekintve 10%-os javulás figyelhető meg a szezonátlaghoz mérve, szóval ha ezt a masszív 40+ %-ot hozzák kintről, és a 76ers sem betlizik nagyot, szoros meccs lesz, és jöhet akár 230 feletti termés is lazán. Az egyetlen kérdőjel a bioritmus, nem erre vannak ráállva, a vendég csapatnak ráadásul mindig nehezebb, de azért a NY-Philedelphia távolság jelen esetben azért leküzdhető, szóval ja, max a korai időpont lehet ellensége a jó teljesítménynek.

New York Knicks - Philadelphia 76ers: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp