A nyugati konferencia első helyezettje és a rájátszásról jelenleg éppen lemaradó GSW meccsén valószínűsíthető a vendég siker, ám én inkább a pontok irányában keresnék valami használhatót.

B2B idegenbeli meccset tolnak a grizzlyk, Phoenixből elég domináns sikerrel távoztak és valami hasonlót várok ma is San Fransiscoban. A visszavágás is fűtheti a vendégeket, ugyanis májusban pont a GSW ellen nem sikerült továbbmenniük a play-off szakaszban, hiszen 4:2-re Curryék nyerték a sorozatot. Brandon Clarke és Jaren Jackon is egy 24 pont - 10 lepattanós meccset hozott legutóbb a regnáló nyugati bajnok otthonában és Bane is egész jól játszott visszatérése után, 17 pontot elsüllyesztve.

A Golden State egy 6 meccses idegenbeli túráról tér vissza, ahol "impozáns" 1-5-ös mérleget hoztak, többek között 2x is 30 pontos különbséggel kikapva. A legutolsó 4 meccsen Curry nélkül tolta a Warriors, aki még a Memphis ellen sem fog játszani és eléggé hiányzik ebbe a csapatba. Wiggins és DiVincenzo visszatért az edzésbe és bevethető lesz már a Memphis ellen, ami főleg a második játékos esetében fontos pontokat hozhat a csapatnak.

Míg vendég oldalon 8:2-es az utolsó 10 meccs mérlege, addig hazai részről pont az ellenkező, csak a Torontót és a Bostont tudták megverni Greenék. DiVincenzo visszatérésével talán a pontok is valamelyest visszatérhetnek a GSW-hez, míg a vendégek folytatnák a jó szériájukat és visszavágnának az elmúlt szezonbeli play-off vereségért. Egyik oldalról sem várok túlzottan védekező felfogást, de a biztonság kedvéért a ponthatár alját célozzuk be.

Golden State Warriors - Memphis Grizzlies: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp