Na fene, amikor átfutottam a mai párosításokat, és próbáltam kitalálni a szorzókat, itt én pont fordítva gondoltam a dolgokat, esélyeket, és nem is igazán tudom mi az oka annak, hogy az unibetnél Cullen fizet 2.00-át ha nyer, míg Heta csak 1.80-nat.

Igazából egy-egy meccsen vannak túl a vb-én és mindkettő elég jó játékkal rukkolt elő. Heta megverte Adie Lewist, aki sajna évek óta keresi korábbi önmagát, valószínűleg már sosem találja meg. Nyert Heta simán, de ott extrát hozott duplákon, ha valaki a duplákat egy hosszabb meccsen 50% felett dob duplákra, akkor az ihletett nap, de ez nem tartható.

Cullen pedig Ricky Evans-t verte, de Evans ott meglepően jól, összeszedetten játszott, és jól tömegelt, jól kiszállózott, azt a meccset az döntötte el, hogy a kulcsszituációkban jobb volt Cullen, mint Evans, aki hát elég bohókás egy figura...

Aztán ott a világranglista, Cullen van előrébb, méghozzá vaskosan, és ha mondjuk megnézzük az utolsó 10 meccsüket, Hetának négy veresége van, Cullen pedig az utolsó 10 meccséből csak M. Smith ellen és Humphries ellen veszített, aki ugye tőle magasabban vannak rangsorolva.

Aztán az egymás elleni mérleg is Cullennek kedvez, Hetának van 3 győzelme, míg Cullen 5 győzelmet számlál a 'Heat' ellen. Ráadásul megfigyelhető, hogy a hosszabb meccseket egy kivételével mindent Cullen húzta be.

Hetának 25-én meghalt a nagypapája, szintén egy olyan sajnálatos esemény, ami ha a fejében lesz, akkor az aligha segít neki. Persze ez feltételezés, mert láttunk már olyan extrém esetet, is, hogy egy focista édesapja halt meg, aztán másnap kettőt vágott... Szóval épp kihozhat belőle még olyan extrát, ami eddig rejtve volt.

Viszont én úgy vélem, ez a 2.00-es szorzó value. Nem nagy value, de tényleg fogalmam sincs, miért nem fordítottak a szorzók.

Cullen, Joe - Heta, Damon: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp