Már tendencia, hogy minden nap van egy meccs, ahol az esélyeket pont ellentétesen érzem, mint a szorzók mutatják. A meglepetésfaktor a dolognak, hogy ezek a megérzések mostanában jönnek, amihez azért jó hozzászokni.

Szóval itt ez a Duijvenbode srác, egy igazi bika, remek játékot mutat, jól tolja a tömeget, üde színfolt, egyéniség. Ross Smith azért szürkébb játékos, viszont én kedvelem ezeket a csöndes gyilkos típusú játékosokat. Persze Smith is mutat azért érzelmeket, de azért nem egy ilyen Duijvenbode-Price típus.

A holland játékos nagyon emocionális, én bevallom, nem igazán kedveltem őt először, meg most sem a kedvencem, de piszok jól játszik, és ezt el kell ismerni. Hogy lehet őt megverni?

Egyrészt úgy, hogy jobban játszol. Duijvenbode rengeteg 180-at gyárt, viszont a 180-nak önmagukban nem nyernek meccset. Itt is az lesz a kérdés, kulcsszituációban kinek lesz helyén a szíve, a keze, és tudja megdobni azt a meccset eldöntő 2-3 duplát.

Smith a Labanauskas elleni találkozóján beindította a darálót, feltekerte a legmagasabb fokozatra, aztán gyorsan végzett vele. A 10-0-ás 180 arány nem semmi, és hiába duplázott Labanauskas 70%-on, igazából csak arra volt elég, mint tegnap Mensur földöntúli duplázása, egy tisztes vereségre.

Ross Smithnek van miért visszavágni, hisz az előző vb-n pont a holland ütötte el a továbbjutástól. Viszont Smithnek remek éve van, tornát is nyert, folyamatosan jön felfelé a világranglistán. E meccs győztese majd MvG-vel mérkőzik, de itt aligha ez lebeg a játékosok szeme előtt.

Ez számomra egy fifty/fifty meccs, talán az billentette az esélyeket, hogy a holland népszerűbb. Ugyankkor Smith igencsak jó évet tolt, én azt mondom, ez a 2.30 bőven value kategória.

van Duijvenbode, Dirk - Smith, Ross: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp