Egy jó kis retro meccs, bár az igazság, hogy a retro talán picit erős. Viszont az tény, hogy a közvetlen elitből mindkettő kikopott, inkább második vonalas játékosok, függetlenül attól, hogy Chizzy a top10 ajtaján kopogtat a világranglistán, Bunting meg a top20 ajtaját rúghatja be, főleg ha itt továbblép.

Volt ők PL-játékosok, aztán kisebb-nagyobb hullámvölgyek és dombocskák jöttek karrierjükben. Mindkettőnek voltak egész gyenge időszakai, aztán most nagyon úgy néz ki, összekapták magukat az angolok.

Chizzy dobása elég egyedi, ahogy beleránt a nyílba a végén, megborzong az ember, viszont rengeteg játékosnak van egyedi stílusa, ami a szemnek kevésbé kellemes, mégis működik. Chizzy ha épp mentálisan jó állapotban van, az egyik legerősebb a 180-ak terén. Az első meccsén itt a vb-n Gilding ellen 7-et dobott négy szett alatt, de itt aligha négy szettel kell számolni, minimum 6-ot biztos kijátszanak.

Minimum hatot, mert Bunting is elég jó formát mutatott Gates ellen, és az sem zavarta meg, hogy az amerikai ellenfele a meccs elején nem nagyon akart hibázni. Bunting is dobott 7 darab 180-nat, szintén 4 szett alatt, szóval ha 6 szettel, és szoros szettekkel jelentkeznek délután, itt bizony a 20 feletti termést sem lehet kizárni.

Ami a tipp ellen szól, hogy a két utolsó Chizzy-Bunting meccsen utóbbi leget sem nyert, de épp ez az (nagy számok törvénye) ami miatt ez kevésbé valószínű. Mindkettő képes remek játékra, ami miatt ez nem erősebb tipp, az az, hogy mindkettő képes elveszíteni a fonalat sokszor. Az igazán nagyok, a bajnokok, Price, Gerwen... attól bajnokok, hogy nem lehet őket kizökkenteni. Na, Chizzy és Bunting sem ilyen, de itt szerintem mindkét játékos úgy lesz vele, hogy ez biza nyerhető meccs, kellő önbizalommal lépnek színpadra, így azt mondom a 180-nakra, mint a felnőtt filmekre szokás: 18+

Chisnall, Dave - Bunting, Stephen: 180-asok száma - Felett/alatt tipp