Délután folytatódik a Premier League-üzem, és újra a Liverpool lép pályára.

A Liverpool talán a Klopp-éra leggyengébb meccsét hozta le a Leicester ellen. Összesen egy kapura tartó lövése volt az egész csapatnak, mégis két gólt lőttek, köszönhetően Wout Faes-nek, és az ő öngóljainak. Borzalmas csatárjátékot játszottak, egyedül Darwin Nunez mozgott jól, de ő meg egyszerűen képtelen gólt lőni. A mérkőzés szünetében a szakértők végig ekézték a csapatot, mintha valami hatalmas gödörben lenne a 'Pool, és épp a kiesés ellen küzdenének.

Vajon képesek-e még egyszer ilyen pocsékul játszani? Temetni kell-e a csapatot egy gyengébb játék után? Klopp képes-e felrázni őket, és felkaparni őket a földről?

Szerintem egyértelműen igen a válasz. Klopp nem véletlenül a világ egyik legjobb edzője, számtalanszor került olyan helyzetbe, hogy fel kell ráznia a csapatának a játékát. Ráadásul most nem az van, hogy nem jönnek az eredmények, mert azok jönnek, hanem az van, hogy egy-két alkalommal gyengébben ment a játék. Ott is inkább a védelemmel látom a problémát még akkor is, hogyha a legutóbb impotens volt a csatárjáték is. Egyszerűen mindenki ellen kapnak gólt, akárki is játszik a védelemben.

Ráadásul a mostani ellenfelük a Brentford lesz, és Ivan Toney, aki brutális számokat produkál. A Haaland nélküli PL egyik legbrutálisabb csatára jelenleg. A West Ham Unitedet könnyedén lepofozták idegenben, méghozzá Toney vezetésével.

Ezért mindkét oldalról nézve látom a gólokat. Ott van a Liverpool motiváltsága, hogy megmutassák, egyszeri kilengés volt a Leicester elleni gyenge játék, másrészt ott van a nagy skalpra vadászó Brentford. Gólokat várok az első félidőben, motivált csapatokat láthatunk pályára lépni…

Brentford - Liverpool: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp