Akárhogy nézem ezt a meccset, mindig oda jutok, hogy ezen a meccsen sok leg, sok szett, és ebből adódóan egészen sok 180 lesz. Nálam az alap a 9 szett, ahol szettenként 4 leggel számolok, így a minimum a 36 leg, de sokkal inkább a 40+.

Smith azért nem fog kikapni KO-val, mint Price, egyébként viszont kikaphat, mert a German Giant igencsak jól keni ezen a vb-n. Bár Angliában lesz a meccs, a Pally tele van némettel, szóval Clemens is simán hazai pályán érezheti magát. Az önbizalmával egy percig sem volt gond, de Price legyőzése után egész biztos, hogy elhiszi magáról, még a vb-t is megnyerheti. Fejben simán erősebb, mint Smith, Williams ellen a sírból képes volt visszajönni, amikor úgymond égett a ház, szinte nem volt olyan nyila, amit nem oda dobott, ahová szánt. De azt is bizonyította, hogy a nagy előny sem ingatja meg, Price-t végig vezetve verte, kivétel az első leg, amit ugyan bukott, de ott sem játszott rosszul. Nem zökkentette ki Price magánakciója a fülessel. Stabil, triplamentes köröket illetően a mezőny egyik legjobbja. Tegnap is rengeteg olyan dobása volt, meg a korábbi találkozóin, ahol két T20-as szektor után a 3. nyíl ment alá vagy fölé, de mm-kel.

Smith 180-akban kifejezetten erősnek számít, ám ezen a tornán azért elmarad az elvártaktól. Valahogy azt érezni rajta, hogy ki-kihagy a koncentráció, ugyanakkor ez szerintem könnyen lehet maratoni meccs, így a 25+ 180-as kör akkor is jöhet, ha nem dobálják extra sebességgel.

Mindig oda jutok, hogy ez nem lesz sima meccs, és ha valóban nem lesz, ott bizony a 25+ 180 egyáltalán nem számít majd soknak.

Clemens, Gabriel - Smith, Michael: 180-asok száma - Felett/alatt tipp