Immáron az elődöntős nap következik a világbajnokságon és a legjobb négy között van 1-2 meglepetés név, amiből egyértelműen Clemens emelkedik ki.

A német valami fenomenális játékkal söpörte el az útból Price-t. Lehet mondani hogy a Walesi ellen volt minden, a közönséget is beleértve, de itt nem a világelső játszott rosszul hanem a német titán játszott fergetegesen. Az előző körökben is valamit megcsillantott már a tudásából amikor is minden meccsen 40% körüli kiszállózást produkált 95-ös átlag körül, ami a legtöbb játékos ellen bőven elég. De amit tegnap letett az asztalra az már Van Gerwen szint és simán döntőt is érhet ha ezt megtudja ismételni. Nem lesz egyszerű dolga, kétszer egymás után ilyen tömeget dobni hát nehéz ügy. A kiszállózása egy hangyányit visszaesett tegnap (35% 15/43) de ez tényleg pici visszaesés és ha így dobja az első 9 nyilát akkor Smith is mehet a levesbe..

A fogadóirodák egyértelműen Michael Smith győzelmét favorizálják. Tény hogy alapból jobb játékos, rutinosabb és sok nagy csatát megélt. Viszont tegnap Bunting ellen is voltak elég kemény megingásai amik Clemens játékát annyira nem jellemezte. Azért attól valahol nem tartok hogy úgy megy el a tipp mint tegnap hogy Clemens gálát rendez, de azt sem tudom elképzelni hogy mára akkora visszaesést produkál hogy ne nyerne minimum 3 szettet egy hat nyertig tartó elődöntőbe. A tegnapi nap jókora önbizalom löketet adhatott neki, elhiheti hogy itt ma nyerni tud és szoros csatára kényszeríti Smith-t akivel idén már játszott egy szoros 10-8ra végződő meccset az UK Openen.

Tipp: 5-6

Clemens, Gabriel - Smith, Michael: Szettek száma - Felett/alatt tipp