A Manchester United a szezont elég pocsékul kezdte. Semmi sem működött, ten Haag mester viszont összerakta a csapatot, megtalálta azt a felállást, ahol Ericksen és Fernandes egyszerre a pályán tud lenni, és nem gyengítik, hanem erősítik egymás játékát. Kivették a kezdőből a féket, aztán a keretből is. (CR). A United pedig működik, és ami a fura számomra, hogy mennyire stabil, és mennyire stabil főleg otthon. Hazai pályán alig-alig kap gólt, ennek ellenére én azt mondom, hogy most kaphat.

Indoknak elég buta, mégis sokszor használom a nagy számok törvényét. Tény, hogy az építkezés egy újabb eleme volt Casemiro érkezése, aki pedig még inkább stabilizálta a középpályát, de láttunk már több 'nagy' csapatot megfőni, azért ez még ilyen picit átmeneti időszak a vb után. A 'kicsik', ahol viszonylag kevesebb volt a vb-n részt vevő focista, elég jól fel tudott készülni.

A B'mouth gyengéje, hogy brutál sok gólt kap rögzített szituációból. Minden szöglet, szabadrúgás gólveszély, és büntetőt is sokat adományoz az ellenfeleknek, ezek kiharcolásában pedig a United tradicionálisan jó! A Vörös Ördögöknek szokott is menni a B'mouth ellen, utsó két hazai meccsük 5-2-vel és 4-1-gyel ért véget.

Solanke-éknak nincs veszíteni valójuk igazából, mivel gólokat vélhetően kapnak, így rúgniuk is kell majd. Otthon a United aktívabb, többet lő, sok meccsen egészen meglepően direkt focit játszik, ugyanakkor hiába a mostanában lejátszott sok kapott gól nélküli meccs, Martinezt a levegőben lehet verni, Moore meg közel 2 méter (alig pár centivel maradhat alatta), és Solanke is egy fizikális csatár, akinek a sebessége sem rossz, egész biztos vagyok benne, hogy lesz félidőnként 2-3 komolyabb helyzete a vendég csapatnak is, ráadásul amilyen sok gólt kap rögzített szituációk után, azért lőni is szokott.

Az odds szerintem nagyon halk value, azért ez a Cherries sem egy elveszett csapat. Simán meglepheti a Unitedet, de lehet ez olyan meccs is, mint az előz kettő manchesteri, ahol a United gurít 4-5 gólt, mellette meg elfér egy-két dugó az ellenféltől.

Várható kezdőcsapatok:

Manchester United

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Eriksen, Casemiro; Antony, Fernandes, Rashford; Martial

Bournemouth

Travers; Anthony, Smith, Senesi, Kelly, Zemura; Cook, Lerma, Dembele; Solanke, Moore

Manchester United - Bournemouth: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp