A Rókák szörnyen pechesek. Egy olyan mérkőzést buktak el a Liverpool ellen, ahol gólokkal kellett volna nyerniük. ráadásul komoly baj is érte a csapatot: elvesztették Patson Dakát. Daka volt az, aki Newcastle ellen a legveszélyesebb volt, annak ellenére, hogy 0-3 lett a vége, volt több gólszerzési lehetősége, majd a ’Pool ellen ő adta a gólpasszt Dewsbury-Hallnak. Sajnos a 15. percben izomhúzódást szenvedett, így pedig Jamie Vardy játszhat a helyén. Ő az, aki ebben a szezonban még nem volt képes hazai pályán gólt szerezni! Most már tényleg be kellene találnia egyszer. Ráadásul Maddison is sérült, szóval a támadójáték most kicsit visszafogott.

Ezért adnak olyan szép szorzót a gólokra. A kérdés az, vajon láthatunk-e gólzáporos mérkőzést? Az előjelek a hazai oldalon nem tekinthetők pozitívnak, ezért érné meg megjátszani. Ha szubjektíven nézem, nekem tökre szimpatikus a Rókák játéka, és sokkal több van bennük, mint amit az eredmények mutatnak.

A Fulham a másik oldalon egészen kiváló formában van, az első félidőben mindkét karácsonyi fordulóban gólt szereztek, Mitrovic legutóbb még büntetőt is hibázott a Southampton ellen, amire pedig régen volt példa, de még ez is belefért.

A Rókák védelme elég kaki, és most nem Wout Faesre gondolok, hanem úgy kompletten rossz az egész, úgy, ahogy van. Szerintem ezért Mitrovic egy büntetős bepasszol az első félidőben, de Vardy annyira motivált, hogy végre betaláljon a saját szurkolói előtt, szóval az ő góljával is számolok. A két gól olyan szép szorzót kínál, amit szerintem be kell próbálni.

Leicester City - Fulham: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp