A Real Madrid is bemutatkozik a spanyol Copa del Rey 2022/23-as kiírásában is, ellenfelük egy sokkal alacsonyabb osztályú együttes lesz.

A Cacareno egy Segunda Federacionban szereplő együttes, az 5.csoport hatodik helyén állnak jelenleg, majd féltávnál. A kupa főtábláján eddig két mérkőzésen vannak túl, ráadásul két meglepetés győzelemmel kvalifikálták magukat a legjobb 32 együttes közé. Előbb az egy osztállyal feljebb szereplő Cordóba csapatát verték 3-0-ra, majd az élvonalbeli Gironát verték és ejtették ki rendes játékidőben szerzett 2-1-es győzelemmel.

A két együttes még nem találkozott egymással, valószínűleg soha nem is fog egy jó ideig. Éppen ezért nagy lehet a hazaiaknál a készűlödés, sokan köszöntötték a Real Madridot amikor megérkezett, illetve a csapat nyílvános edzésére is nagyon sokan voltak kiváncsiak.

Igazából mindenki ünnepként tekint hazai oldalon erre a mérkőzésre, az eredmény másodlagos lesz. Mondjuk nem is várhatunk mást egy negyedosztályú együttestől, maximum megnehezíteni valamennyire a királyiak dolgát.

Ha jól tudom, akkor a legerősebb keretével utazott a madridi alakulat, ott van Modric, Benzema, de Camavinga, Ceballos vagy épp Lucas Vazquez is. Nem gondolom, hogy a jobb játékosok kezdenének, eléggé felforgatott Real Madridra számítok, azonban még a cserék cseréi is valószínűleg lehoznák ezt a mérkőzést 4 rúgott góllal, nem hogy a cserejátékosok, kiegészülve egy-két minőségibb játékossal.

Mindkét félidőben várok 2-2 vendég gólt, egy laza, nem megszakadós játékkal is meg kell legyen a tipp zöldüléséhez szükséges gólmennyiség.

Cacereño - Real Madrid: Real Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp