A mai napon (01.04.) átfutva a kínálatot, ez az egyetlen találkozó, amely nálam a szűrőn fenn maradt, és az egyetlen tipp, amit meg merek játszani komolyabban. Szóval Leeds United - West Ham, szerintem a nap meccse lehet, mert itt tényleg nem alibizhet egyik oldal sem.

A West Ham United a támadás-vezetéseket illetően összeomlott, Antonio kevésbé domináns, és hiába tűnik ez még mindig acélos keretnek, nem igazán működik. De a potenciál adott. A Leeds idénye is nagyjából olyan, mint várható volt. Egy-két peches találkozó, és jellemző erre a csapatra, hogy sokszor meglepően passzív, aztán meglepően nyílt, épp ezért veszélyes társaság.

Viszont engem meglepne, ha a Kalapácsosok ellen a passzív Leeds Unitedet látnánk. Otthon szerezték a pontjaik zömét, viszonylag aktívak Harrisonék, hazai közönség előtt menni fognak becsülettel. Ugyanezt a mentalitást várom egyébként a WHU-tól is, és a Leeds ellen azért lehet jó meccset játszani, olyan igazi PL-es találkozót, ahol nincs alibi, őszinte foci van, direkt foci van.

Meslier általában sok lövést kap, a Leeds United meccseiben azért általában hasonszőrű csapatok ellen mindig benne van az adok kapok lehetősége. Antonióéknak igazából jó értelemben vett agresszivitásban kell felnőni a hazai csapathoz, mert a keret minősége adott. Viszont a felfogás beteg. A Leeds első a ligában foultok és szerelések terén is, ez mutatja, hogy mennyire agresszív, sokszor letámad, ami bizony megint a tipp szempontjából jó hír, mert ha sikerül labdát szerezni a WHU tizenhatosának környékén, abból könnyen születhet gól. Ugyanakkor ha sikerül átjátszani a letámadást, akkor a WHU kerülhet kellemes helyzetbe, létszámfölénybe Meslier kapuja előtt.

Egyébként e két csapat meccsén, mióta a LUFC visszatért az élvonalba, rendre született minimum egy gól félidőig, sőt a Leeds visszatérése óta az öt h2h meccsükből 3 volt olyan, ahol már a 10. percig megszületett az első dugó.

Leeds United - West Ham: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp