Mindenki Cristiano Ronaldo bemutatkozására vár Rijádban, a hírek szerint 30 ezer jegy kelt el a mérkőzésre. Az egyébként nagy kérdés, hogy pályára lép-e ma a portugál, ugyanis van korábbról piros lapja, amit még Angliában szedett össze, amit állítólag akkor is le kell töltenie, ha közben országot vált.

Így vagy úgy, de nagyon jót tett Szaúd-Arábia egyik legjobb csapatának, hogy leigazolták a világ egyik legjobb focistáját. Napok alatt milliókkal nőtt a közösségi médiás honlapjuk, mindenki róluk beszélt, és gondolom nagyon sokan érdeklődnek a közvetítési jogokért.

Érdekes, hogy sokan az első edzése után rögtön máglyára vetnék a labdarúgót, miután egy-két trükk nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna. Többen párhuzamot vontak a Manchesterrel, hogy az ő érkezése után kezdett mélyrepülésbe a csapat, bomlasztja a társaságot, satöbbi... Én azt gondolom, hogy ha pályára lép majd kiderül, addig pedig felesleges előre temetni mind a csapatot, mind pedig a játékost. Nagyon jó reklámértéke van egyébként, már ezért megérte odavinni a játékost.

Sokan attól tartanak, hogy Aboubakar a kispadra szorul így, hogy a korábbi aranylabdás csatár is a csapatnál van, de szerintem a kispadon kezdhet majd a portugál. Ha pályára lép egyáltalán.

A listavezető Al Nassr legutóbbi két mérkőzése nem a legjobban sikerült találkozóik voltak, az előző Al-Khaleej elleni például csak egy szenvedős mérkőzés volt. Ideje, hogy odategye magát az együttes, 30 ezer ember előtt szerintem mindenki odateszi magát az elejétől kezdve.

A vendégek a hetedik helyen állnak, teljesítményük egyenletes. Egyszer kapnak négyet meg hármat, máskor pedig rúgnak. Döntetlenjük még nem volt tizenegy mérkőzés alatt, és szerintem nem is ma lesz meg az első.

A tippem az, hogy Rudi Garcia ma a második félidőben dobja be Ronaldot, akit a társak keresni fognak labdával. A vendégek védői között többen is 170 centi alatt vannak, így a portugál a fejesjátékára is építhet, de már az is elég nekem, ha leköt öt embert, a többiek pedig szerzik a gólokat.

Legalább 2 gólt várok a második félidőben, ha bejön a teóriám, akkor a portugál hozhat legalább ennyit.

Al Nassr (KSA) - Al Taee Hail: Gólok száma - 2. félidőben - Felett/alatt tipp