A világbajnokság utáni újrakezdés felemásan sikerült a Real Madridnál, mert ugyan nyert a bajnokin a Valladolid ellen, és nyert a Copa del Rey-ben is, a jó játék még elmaradt. Itt is és ott is, a Valladolid helyenként egész komoly akciókat vezetett, kapura is veszélyes volt, de a Real Madrid a sokat csodált végjátékban megint előhúzott valamit (most két gólt), és behúzta a pontokat.

A Villarreal a felújított stadionját egy Valencia elleni győztes találkozóval avatta, aztán a Király Kupában is alkotott. Setiennel ez a csapat mindenképp más, mint Emery-vel volt, és épp ezért nem félek én attól, hogy az előző idényben mindkét találkozójuk 0-0-lal ért véget.

A Real Madrid alapvetően egy erős csapat. Tele van a keret klasszisokkal, akik bármikor villanhatnak. Benzema mellett ott lesz Vini Jr és Valverde. Vini-t jól ismerjük, de Valverde sem egy átlagos spíler, mindent eljátszik magas szinten és amikor az átlagosnál előrébb játszik, a támadósorban, ott is veszélyes és gólveszélyes. A pontrúgások mindig veszélyesek a Ramos-era után is, ugyanakkor ez fegyver lesz a hazai oldalon is, mert lehet a Real MAdrid ellen állított szituációból gólokat szerezni.

Pont azért, mert még kevésbé tűnik élesnek, és ez a picike tompaság az, ami hibákat szülhet. Danjumáék az adódó lehetőségekre le fognak csapni, Moreno (ha ő kezd), ritka intelligens játékos, aki tud helyezkedni, érzi a kaput. Danjumának és Chukwuezének más erénye van,d e itt bizony Pinónak is lehet villanása a másik szélen, mert Carvajalt le lehet futni, ha Lucas Vazquez kezd, őt szintén.

Pontrúgások is veszélyesek lehetnek, ahogy írtam is, hisz Kroos és Parejo is jó ebben a kategóriában, és vannak jól fejelő játékosok mindkét oldalon. Szerintem kevésbé lesz 'feszes' meccs, mint volt az Emery-Ancelotti csata, az idealista Setiennél a csapata nyer (egy ideális világban), és ki tudja, ha a Real megint tompa lesz, a valóságban is otthon maradhatnak a pontok.

Villarreal - Real Madrid: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp