Első blikkre egy Chelsea vagy iksz opciót akartam húzni, aztán gondolkodtam, és még mindig gondolkodtam. Voltak jó érveim, illetve vannak is azon tipp mellett, de aztán mégis ide jutottam ki.

Az első ötletem, hogy mivel ez a párharc nézettséget generál (mondjuk én magam nem értem, hogy miért), így jó lesz belőle még egy... Viszont megnéztem, hogy a Chelsea-nél gyakorlatilag elfogyott a csapat, reálisan nézve egy 3-4 gólos pofonba is belefuthatnak a londoni Kékek, ha nem figyelnek.

A Premiership tabelláján 10 ponttal van lemaradva a Chelsea a 4. helyezettől, azaz a BL-től. A forma nem jó, és igazából a létszám is szűkös, a legutóbbi City elleni bajnokin félidőig kettőt kellett cserélni. Majd pár nap múlva 12-én jön a Fulham elleni bajnoki, a Palace elleni, amelyek látszólag nyerhető meccsek, de ezek idén kellemetlen csapatok, majd a 'pool elleni rangadó, amit azért jelen esetben erős túlzással nevezhetünk annak.

Viszont a City-nél Pep Guardiola elvileg alkalmazza a rotáció elvét, Ortega, Gomez, Phillips, Palmer és Lewis is kezdőben találhatja magát, vagy közülük többen. Viszont a City-nél azért a padon minőség lesz, szóval ha 'ég a ház' jönnek a tűzoltók, és oltják a tüzet! A londoniaknál az FA Kupa egy esetleges menekülő útvonal lehet idén, Havertz, Mount és Ziyech azért klasszis, Chukwumekát meg talán nem veszik komolyan, de elméletileg Aubameyang játékra kész állapotban van, szóval elöl van minőség a Chelsea-ben. Jorghinho is villanhat, meg eleve lehet egy olyan egészséges felfogás ebben a csapatban mára, hogy 'csakazértis' jelszóval megmutatják, hogy nem szabad leírni őket.

Én a City gólját tutira veszem, és a Chelsea sem elveszett csapat, meg eleve ez a City, azért ha még fel is lesz picit forgatva, simán kaphat egy gólt. Egy büntető, egy kósza szabadrúgás, egy kontra, egy hiba Stones-éktól, én ezt 2.00 feletti oddson jelen esetben value opciónak tartom ez. Azért ez csak a Chelsea, nem a Stevenage vagy a Burrow...

Manchester City - Chelsea: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp