Ó, hát én imádom ezeket a meccseket, ahol legalább az egyik játékos, vagy alkalomadtán csapat olyan, akit a kutya nem ismer. Yusuf Abdulnasert a kutya sem ismeri, még a google sem, ami azért nem semmi, persze kisebb utánajárás után azért belefutni egy-egy cikkbe, amely nagyjából semmi infót nem tartalmaz.

A PCD oldalán van egy cikk, amiben olvastam, hogy két lokál híró, helyi hős azok kedvvért, akik németet tanultak kapott helyet ezen a Mastersen a bahreiniek közül, hogy részt vegyen a tornán.

A helyi tornán Mahmoud mellett Yusuf Abdulnaser volt az, aki a fináléba jutott, és mivel a tornán a top2 vehet részt ezen a Bahreinben rendezendő tornán, így mindkettő örülhetett.

A PDC oldalán egy fotó is van csatolva, ahol négy fő látható, valószínűleg középen a két említett úriember, de ránézésre azért nem az a tipikus dartsos alkat, ahol van 185-190 centi, meg minimum 100 kiló, aminek a nagyobbik része nem izom.

Ezek szikár, vézna urak, egyik kedvenc Bud Spencer-Terence Hill filmes idézet jut eszembe, amikor Terence Hill fogad öt centben a pultossal, hogy több narancslevet bír meginni, mint ő kifacsarni. Ott hívják a rosszfiúk a pultost bánatosképű, aszott majomnak :D

Na, de vissza a cikkhez, amiben leírják, hogy a döntőben, ott az említett bahreini srácoknak kiírt kavlis tornán ez a Yusuf, aki Smith ellen játszik, a döntőben 7-0-ra kikapott ellenfelétől. WOw, ez azért már információ, és bár egy meccs, de azért arra enged következtetni, hogy a két bahreini játékos közül ő a gyengébb.

Ha egy másik noname bahreni játékostól is 7-0-át kapott, akkor mit várjunk Smith ellen. Friss világbajnok, önbizalma most már határtalan. Őszinte leszek, sima 6-0-t várok, de milyen a darts, azért egy legben kijöhet a lépés bárkinek, de szerintem az olyan 6-0, mint a ház. Fogalmam sincs, mit tudnak a bahreiniek, de szerintem ilyen 70-75 körüli átlagot maximum, ha Smith nem bohóckodja el vagy csalja el direkt, talán duplára sem dobhat ellenfele. De na, egy becsület-leg belefér a tippbe, de ez nálam kőkemény 6-0.

Smith, Michael - Yusuf, Abdulnaser: Kör hendikeppel - Hendikep tipp