Mindig vigyázni kell azokkal a meccsekkel amik túl biztosnak tűnnek, legfőképp ha a listavezető fogadja az utolsó helyezettet. A PSG - Angers összecsapás pedig éppen ilyen lesz szerda este. Bár a hazaiak győzelme aligha lehet kérdés, inkább a gólok felé hajlok na meg arra van értelmes szorzó is..

A PSG-be ma edzői döntés miatt nem lesz a világbajnokságon parádézó Mbappe. Ez ugye lehetne rossz hír is, viszont visszatér a mai nappal Neymar (eltiltás után) és Messi is. Kérdés lehetne, hogy a hosszabb pihenő után milyen kedvvel lépnek majd pályára, viszont én azt vallom keményen odateszi magát a két titán, főleg az Argentín. Messi ugyanis friss világbajnokként ma mutatkozhat a párizsi közönség előtt és amilyen gyenge ez az Angers védelem akár még egy duplázást, ne adj Isten mesterhármast is eltudok tőle képzelni ha lesz kedve focizni. Ha sok gólt lőnek, (meg amúgy is..) a védelmük viszont képes váratlan összezuhanásokra, rövidzárlatokra amit a Lens elleni meccsükön is láttunk. Főleg igaz lehet ez ma úgy, hogy Kimpembe sérülés, Hakimi pedig eltiltás miatt nem bevethetőek.

Az Angers a szezon végén ballaghat vissza a másodvonalba. Nem is azzal van a gond hogy gól képtelenek lennének, hiszen az egyes átlagot többek között hozzák. Gólt lőttek a PSG verő Lensnek, vagy a 6.helyen álló Lorientnek is a múlt héten, amely meccset a hajrában sikerült csupán elveszíteniük de mondhatni meglepően jól játszottak. Náluk is lesz egy rakat sérült, főleg a középpályán lehetnek gondban, de ez a probléma már múlt héten is jelen volt és nyomát sem láttuk. Ma persze jóval kevesebb sanszuk lesz, de egy gólra akár jónak tartom őket.

Ezt a határt egyedül a PSG is hozhatja, akik hazai közönség előtt javítanák a visszatérő Messivel a Lens elleni fiaskót. Az őket üldöző hat klub nyerni tudott így bár az előnyük még mindig jelentős, egy újabb hiba nem férhet bele. A sereghajtó az esélytelenek nyugalmával vághat neki a meccsnek a pontszerzés reményében, amiből egy sok gólos meccs alakulhat. ősszel 3-0ra nyert a bajnok idegenben. Hazai pályán pedig az utóbbi öt meccsükből csupán egyszer nem jött a minimum 4 gól (2-1, 5-0, 6-1, 4-0, 3-1).

Tipp: 4-1

Paris SG - Angers: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp