Nem 10/10-es tipp, de tipp, és szerintem erős. A Ferencváros együttese a sok kevésbé acélos ellenfél ellen vívott meccsen talán picikét elkényelmesedett. Ugye nem is olyan rég elkente a GYőrt, amivel lépéselőnybe került. Volt pár tingli-tangli meccse, aztán a Vipers elleni múlt heti balul elsült találkozó, ahol egy-gólos vereséget szenvedett a Fradi, az picit megfaküdte a csapat gyomrát. Nem is sikerült kiheverni, mert a DVSC szívvel-lélekkel küzdve idegenben 30 gólt dobva egált tolt a Fradival, pedig emlékezhetünk rá, hogy a hétvégén a Vámosék is izzadós meccset toltak nemzetközi porondon.

A Krim ehhez képest feljövőben, múlt héten megverték a Bietigheim csapatát, méghozzá úgy, hogy 36-öt dobtak. Rossz hír, hogy Dmitrieva felébredt a téli álomból, 12 gólig jutott a németek ellen, Radicevic, a másik legenda pedig 10-ig... Nem egy gyenge termés a két lány részéről. A Fradi kapott 30-at a Lokitól, úgy, hogy a Debrecen nagyon bennragadt az öltözőben. A Fradi nincs a legjobb állapotban, Klujber eléggé vakon van, Bölk erőlködik, határon van ő is, de kb vagy ő dob gólt, vagy senki. Cvjic fut oda-visszát, és lélegeztetőre kell kötni kis túlzással. Védekezés sebezhető, és ha Dmitrieva épp formában van, lesz kedve játszani, akkor a Fradi a 26-ot megkapja, mert a 7-8 gólt biztos meglövi, meg kioszt még mellé 8-10 olyan labdát, amiből gól születik. Több lyuk van a Fradi védekezésében, ami támadható.

Az őszi meccsen úgy dobott a Krim 30-at, hogy Dmitrievát gyorsan kiszórták piros lappal. Most lesz, és ha az előző meccsből indulunk ki, formában is van. Jó kis retro találkozó lesz ez, az előző évtized több ikonja, Lekic, Zácsik, Tomori, Szucsi, Pineau, Radicevic...

Ferencvárosi TC (n) - RK Krim Mercator (n): RK Krim Mercator (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp