Erre a meccsre ezt a tippet már múlt héten meg kellett volna tenni és megírni rá a Guru-t mivel számomra világos volt, hogy az először megjelent oddsok túlságosan túlbecsüli a gyenge formában lévő vendégeket.

Az összecsapás első mérkőzésén nem pihentett Klopp, a hadba küldhető legjobb kezdő 11-et küldte a pályára, míg a Wolverhampton azért óvatosabban állt a meccshez, és jócskán kaptak szerepet az eddig kevés játéklehetőséghez jutó labdarúgók is. Ez azonban a meccs képe alapján nem látszódott, ugyanis idegenben sokkal jobban és veszélyesebben játszottak a farkasok, vezettek is, csak pechük volt a videóbíróval és az általuk hozott döntésekkel.

A meccs óta eltelt 10 nap, a Liverpoolnál újabb emberek sérültek le, a bajnokságban becsúszott még egy váratlanul tükör sima vereség, bátran lehet állítani, hogy jelenleg púp a hátukra ez a kupasorozat. Már a múlt héten lehetett olvasni több megbízható twitter fiókon is, hogy bizony Klopp ezt az összecsapást elengedi és egy nagyon fiatal gárdát készül pályára küldeni. A hétvégén lezajlott Brighton elleni vereség is csak erre enged következtetni, hiszen az alapemberek nagyon fáradtak, mint fizikálisan, mint mentálisan, ráadásul hétvégén jön a Chelsea elleni "roncsderbi" rangadó, aki ott vereséget szenved biztosan elengedheti ezt a szezont PL szempontból.

Wolverhampton az útobbi időben javuló formát mutat, motiváció szempontjából már az első meccsen is látszott, hogy képes lehet meglepni ezt a jelenlegi Liverpoolt.

A holnai meccstől egy felforgatott vendég gárdát, és egy sikerre jóval éhesebb hazai csapatot várok, szerintem ezzel a meccsel véget ér az idei FA kupa menetelése Kloppéknak.

Wolves - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp