Jól van ez így. Ha egy busz elmegy, bosszankodunk, de jön a másik, aztán felszállunk rá! Így teszek én is. A magyar válogatott Korea ellen gólgálát rendezett a félidőben, aztán a 2. félidőt mér elszórakozta. Izland ellen a 2. játékrész sült el jól, főleg a végjáték, egyszerűen a semmiből megindult a gólcsap, szinte perc/gól átlagot hoztunk a végén.

Akkor azt hittük, ide nekünk a világ, de azé' csak magyarok vagyunk. Ezt felejtettük el sokan, amikor bíztunk a srácokban, akik olyan pofont kaptak a luzitánoktól, amely igen nagyot szólt. Támadásban semmi sem sikerült, én még talán olyasmit is írtam valahol valamikor, hogy ha szegény Quintana élne, nem húznék overt. Erre a luzitán kapusok szerintem valami 50% felett védtek, max a végén rontottak picit, amikor már nekik a meccs zsebben volt, Bókáék meg kozmetikáztak.

Viszont azzal a semmirekellő kézivel is dobtunk 20-at, pedig valljuk be, annál ocsmányabb kézilabdát ritkán látunk a mieinktől. Pedro, Bóka, Lékai, Szita a korona, senki nem dobott be semmit, pedig ahogy a meccs után Rosta is nyilatkozta, a helyzetek megvoltak.

Svédországtól elájulni nem kell. Attól sem, hogy otthon vannak. Nekünk is teher volt a hazai pálya, ha az elején a magyar csapat elkapja a fonalat, akár el is bizonytalanodhatnak. Én úgy vélem, nálunk egy stabil védekezésből fog indulni minden, annyira nagy katasztrófa meg elöl nem lehet, mint legutóbb volt. Ha csak két játékosnak ma kijön lépés, mondjuk Szitának meg Pedrónak, máris megvan az a +6 gól, ami a 20-ra rámegy, és jön ez az over. Szerintem ma megint összekapják magukat a srácok, az első félidőben ne nevessetek ki, de űrkézit várok magyar részről. Szerintem nyerjük is a félidőt. Szerintem itt mindenki bizonyítani akar, nekünk, a stábnak, a szövetségnek, de leginkább mindenki önmagának. Tényleg vannak meccsek, amikor semmi sem sikerül, de ettől azért a magyar csapat jobb. Érdekesség, hogy a torna előtt pont a védekezést ekézték sokan, aztán az pont úgy-ahogy elég stabil, aztán a támadás mondom csődöt. De ahogy a közhelyszótárban is benne van: Minden meccs más, mi pedig tudunk annyit, hogy ez a 26+ gól jöjjön.

Svédország - Magyarország: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp