Memphis Grizzlies vs Cleveland Cavaliers

Egymás elleni statisztika:

A csapatok 33-szor találkoztak egymással, a Memphis 16-szor, a Cleveland pedig 17-szer nyert. Az utolsó három meccs a Grizzlies győzelmével végződött.

A Memphis remek formában várja a következő találkozót: a klub zsinórban tíz győzelmet tudott aratni, az utolsó vereséget még tavaly történt. Ennek köszönhetően a Grizzlies megérdemelten foglalja el a nyugati konferencia első helyét. Pluszban érdemes megemlíteni, hogy a klub hazai mérlege is remeknek mondható, hiszen huszonkét meccsből mindössze három végződött vereséggel.

A Cleveland továbbra is bizonytalanul játszik: az elmúlt tizenkét meccsén mindössze hat győzelmet tudott szerezni a csapat. Ennek köszönhetően a Cavaliers már az ötödik helyen tanyátik a Keleti Konferencia tabellán. Továbbá érdemes megjegyeznem, hogy az idei szezonban a Cavaliersnek gyakran vannak nehézségei idegenbeli meccseken: huszonkettőből tizenhárom vereség.

Mivel a Cleveland nincs a legjobb formában, ezért úgy gondolom, hogy nem fogja tudni ráerőltetni a játékát a hazaiakra. És ugyebár az egyik legjobb hazai csapata ellen lépnek pályára, ezért magabiztos Memphis győzelmet várok.

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp