A legjobb 32 között csap össze Cameron Norrie és Jiri Lehecka. Eddig két alkalommal találkoztak és mindkétszer Norrie nyert,de szett veszteség nélkül egyiket sem tudta lehozni. Az utolsó meccsük egy hete volt Aucklandben. Remek mérkőzés volt ahol mindketten jól játszottak és így egy közönség szórakoztató meccsnek lehettek szemtanúi a nézők.

Erre számítok most is. Jó formában vannak mindketten. Különösen igaz ez a britre azonban sima meccseket ritkán produkál. A teljesítménye hullámzik ezért ebből adódik,hogy rendre elnyúlnak a találkozói. Egy 3 nyert szettre menő összecsapáson meglepő lenne ha tökéletesen játszana. Ráadásul Norrienak nem nevezhető éppen a kedvenc tornájának hiszen egyszer jutott el a 3.fordulóig ami a maximum eddig tőle itt Ausztráliában. Az előző fordulóban Lestiennet verte négy szettben. Rengeteg nyerővel és hibával tarkított meccs volt mindkét oldalon. Azonban a franciánál több potenciállal rendelkezik Lehecka.

A cseh játékos szemtelenül fiatal hiszen csak 21 éves. A Nextgen Final résztvevője volt a tavalyi évben. Remekül kezdte az évet hiszen az Openre 4-2 mutatóval érkezett. A Grand Slamen sem lehet ok panaszra,mert egy szettet veszített két meccs alatt. Jól játszott Eubanks és Coric ellen is,nem csak a hibáikból élt.Pokoli gyors lábai vannak ezért nehéz dolga lesz Norrienak. Különösen ha figyelembe vesszük,hogy idén lassúak a labdák pontosabban gyorsan elhasználódnak. Így sok labdára oda lehet érni ami a legnagyobb erősségei közé tartozik Leheckának. Nem véletlenül salakon játszik az év nagy részében.

Hosszú küzdelmes találkozóra van kilátás ahol a cseh akár meg is verheti a britet. Sima három szettet valószínűtlennek tartok.

Norrie, Cameron - Lehecka, Jiri: Szettek száma - Felett/alatt tipp