Vélhetően az utolsó Ronaldo-Messi ütközetet láthatják a nézők Szaúd-Arábiában, már ami a játékoskarriert illeti. Ázsiában egyre több pénzt ölnek a fociba, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy lassan több Szuperkupa mérkőzést és tornát rendeznek, mint Európában, valamint egyre több és nívósabb játékos érkezik a földrészre.

Amióta Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiába igazolt, gyakorlatilag mindenki őt szapulja, hogy nem is érdekli már a labdarúgás, eladta a lelkét satöbbi. Nos, az ember pénzből él, és bolond lett volna nem lelépni Európából, hiszen nagyon kevés csapat adta volna meg a kért összeget a számára, itt viszont igen. Ráadásul újra istenként tisztelik, a legnagyobb név, aki Ázsiába igazolt, gyakorlatilag minden ország nyert a leigazolásával, hiszen mindenhol megtöltik majd a stadionokat, ahol az Al-Nassr pályára lép. Azt meg sem említem, hogy hány játékos igazolhat még Ázsiába, pont a portugál miatt. A másik oldalt látva viszont a kluboknak jó hír, hogy van az a pénz, ami odacsábíthat egy-egy világsztárt.

Kapva az alkalmon rögtön itt a PSG elleni bárátságos meccs, ahol mindenki pénzt akar csinálni. A két leggazdagabb szaúdi klub közös csapatot nevez a mérkőzésre, így az Al Hilal is rendesen megszedheti magát a mai mérkőzéssel. Sajnos ma már erről szól a foci, röpködnek a milliók, és az olyan mérkőzések ami reklámokból rengeteg pénzt hoz.

Mindenki számára egyértelmű, hogy a francia együttes a találkozó toronymagas esélyese, és ugyan elutazott Messi, Mbappé illetve Neymar is, azonban biztosan nem töltenek sok időt a pályán, másoknak is lehet játéklehetőséget biztosítani. A hétvégi Francia Kupa találkozóját elhalasztották a PSG-nek január 21-ről 23-ra, így a gazdag párizsi alakulatnak két nappal több pihenése lesz.

Hazai oldalon olyan játékosok kapnak lehetőséget, mint Ospina, Cuellar, Talisca vagy épp Ighalo, akik nagy nevek, de nem vehetik fel a párharcot a vendégekkel.

Azt nem tudom, hogy milyen hangulatban fog telni a mérkőzés, abban viszont biztos vagyok, hogy a gólok fognak.dominálni. A hazaiak is szerezhetnek gólokat, de a PSG cserepadja sokkal minőségibb, mint a riyádi válogatotté. Sok gólt várok, mindenki bizonyítani szeretne majd, ugyanis a fél világ ezt a mérkőzést fogja követni.

Riyadh All Stars - Paris SG: Gólok száma - Felett/alatt tipp