A pénteki helyosztók közül ennek kéne a legsimábbnak lennie.

Az északi csapatok nem szoktak lazsálni, akkor sem amikor már nem az érmekért szállnak harcba. Tegnap volt szerencsém belenézni a norvégok negyeddöntőjébe és megállapítható, hogy magukat verték meg. Támadhattak az utolsó fél percben a két gólos vezetésért, de nemhogy nem dobtak gólt, még passzív miatt visszahozták a spanyolokat a hosszabbításért. Ott fej-fej mellett haladtak, aztán elbuktak. A játékukra eddig nem lehetett panasz, a szokásos gyors játékukkal és mozgékony szélsőikkel minden csapatnak meggyűlik a baja. A kiesést én inkább Rod és Sagosen gyengébb játékában keresném. Előbbi végig gyengén teljesített, de utóbbinak is csak két jó meccse volt a tornán.

A magyar csapatnál félig tele, és félig üres a pohár. Az Izland ellen bravúros utolsó negyed óra játék elég volt ahhoz, hogy az olimpiáért harcolhassanak. De valljuk be, ennél a csapatnál legalább 5 csapat is jobb, aki mögöttünk végzett. Az a lélektelen játék, ami tegnap is volt a dánok ellen, az valami förtelem. A kézilabdába is lapátolva van a pénz, ezért veszik fel az ilyen Chema-féle emberek a nagy lóvét. Szerintem kétszer fogunk még kikapni, de nem lesz benne annyi gerinc, hogy lemondjon...

Remélem Lékai is elgondolkozik azon, hogy lassan csak Ramóna mellett tespedjen. Az eddig nyújtott teljesítmények alapján nálam Bodó, meg Rosta ütötte meg az elvárt szintet, s volt még néhány embernek egy-egy jó meccse. Máthé Dominik nagyon hiányzik ebből a csapatból.

A norvégokkal szemben amúgy is elég gyengén teljesítünk az utóbbi időben, szerintem ennek a tippnek még akkor is "ülnie" kellene, ha ők gyengébb napot fognak ki.

Tippem: 4-5 gólos "norge" siker

Norvégia - Magyarország: Hendikep - Hendikep tipp