A Serie A 20. fordulójában a tökutolsó Cremonese az Intert fogadja.

Aki ismer tudja, hogy az 1.40-1.70 közötti oddsokat nagyon szeretem, mert hiába nem lehet velük nagyot szakítani, itt akadnak a legjobb valuek. Ez pedig pontosan egy ilyen meccs, amit Bet365-ön még mindig 1.50-ért lehet rakni.

Az oddsok úgy működnek, hogy a két oldal (hazai/vendég) balanszban legyen - így nyer biztosan a fogadóiroda. Tehát például ha az egyik odds 1.80 akkor a másik fixen 1.90 körül lesz, ha egy odds 1.20 körüli akkor a párja 4.50 körül lesz - ez háromesélyes fogadásnál is hasonló, ott bejön egy plusz faktor.

Ez azért fontos nekünk, mert ez az oddsozás emiatt történhetett meg, ez bőven 1.46 alatt ér (reálisan szerintem 1.30 körül). A Cremonese egészen borzalmas csapat, Serie B szintű és tükörsimán fognak kizúgni. Már most is 9 pontra vannak a bentmaradó Sassuolotól és ez csak rosszabb lesz.

Amit viszont nem mondhatnak el magukról, hogy halmoznák a kiütéseket. Személy szerint nagyon utálom az olyan csapatokat, mint ők ugyanis ha hátrányba kerülnek sem nyílnak ki, hanem tartják stabilan a pozíciót. Épp ezért ha a másik csapat is elégedett akkor egy dögunalmas 1 gólos vereségbe fullad a meccs, különösen igaz ez a Cremonese hazai meccseire. Innen az utolsó 5 hazain a Juventus 0-1-el, a Milan 0-0-al, az Udine 0-1-el, de még a Sampdoria is 0-1-el távozott, a Monza volt a kivétel, ahol 2-3 lett a meccs.

Az Inter személyében kaptak egy ellenfelet, aki teljesen más célokért küzd, mégis szívesen megy bele az 1 gólos alibi győzelmekbe akár hazai pályán, akár idegenben - még tavaly voltak gólgazdag meccseik, de azóta inkább gólszegény eredmények születtek (Verona 1-0, Napoli 1-0, Parma 2-1, Empoli 0-1 + kivétel a Monza 2-2 és Milan 3-0).

Hiányzók vannak, Barella, Dalbert és Skriniar személyében, de ebbe inkább nem mennék bele. Egy eleinte bajnoki címért hajtó, majd a Napoli kitűnő szereplése miatt "csak" BL helyre hajtó csapat küzd meg egy Serie B csapattal. A különbség hatalmas, viszont jó esély mutatkozik egy 1 gólos vendég győzelemre a leírt okokból - az oddsról az eszmefuttatásom pedig itt jön képbe.

Ha a reális 1.30 értékre lövik be az Inter győzelmet, akkor a Cremonese +1.5 vagy +2.0 AH nagy steal lehetett volna magas oddson (mivel ennek a párja, az Inter -1,5 vagy -2.0 is alacsonyabb és ennek hála az ellentéte magasabb). Így viszont épp az Inter győzelme a steal számomra ezen az oddson - magasabb oddsos fogadóknak viszont nem ajánlom a hendis Inter győzelmet, inkább akkor felejtős ez a meccs.

Cremonese - Inter: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp